Τσάγκας-Κολόκας για τη μεταξύ τους συμπλοκή

Ανακοινώσεις εξέδωσαν για τη μεταξύ τους συμπλοκή ο δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων Κώστας Τσάγκας και ο περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου Παντελής Κολόκας. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό μεταξύ των δύο πρώην συμμάχων για τις δημοτικές εκλογές σημειώθηκε την Κυριακή, 1η Ιουνίου με τις δημοτικές παρατάξεις «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» και «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα-Κοινωνία Πολιτών» να ανταλλάσσουν ανακοινώσεις.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΛΟΚΑΣ
Σε γραπτή του δήλωση μεταξύ άλλων ο κ. Κολόκας αναφέρει: «Εκ μέρους του κ. Τσάγκα, σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αναίτια και απρόκλητα, έγινα δέκτης προκλητικών λεκτικών επιθέσεων σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο, τις οποίες εκτόξευε εναντίον μου και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Την Κυριακή το απόγευμα και πάλι απρόκλητα δέχθηκα προσωπική επίθεση από τον παραπάνω κύριο, με ύβρεις και απειλές σε βάρος της τιμής και της σωματικής μου ακεραιότητας, η οποία ήταν και σκόπιμη και στοχευμένη. Τα υπόλοιπα αποτελούν αντικείμενο της δικαιοσύνης η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αποφανθεί.
Θα πρέπει όμως να γνωρίζει ο παραπάνω κύριος, ότι δεν θα τον ακολουθήσω στις όποιες άλλες πιθανές προκλήσεις σε βάρος μου. Ο καθένας κρίνεται από την κοινωνία μας και εγώ για πολλοστή φορά ως αιρετός έχω ήδη κριθεί».

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΑΓΚΑΣ
«”Την 21:00 ώρα της 1ης Ιουνίου 2014, ημέρα Κυριακή, δέχθηκα άνανδρη επίθεση από τον περιφερειακό σύμβουλο Παντελή Κολόκα στην είσοδο του γραφείου μου στην οδό Μητροπόλεως 29 και εξ αυτού του γεγονότος επιθυμώ να κάνω γνωστά τα παρακάτω για την αποκατάσταση της αλήθειας. Ο ανωτέρω επέλεξε το νόμο της νύχτας και της ζούγκλας και μου επιτέθηκε αναίτια, απρόκλητα και ύπουλα καταφέρνοντάς μου γροθιές στο πρόσωπο, φεύγοντας στη συνέχεια ταχύτατα με τα πόδια και εγκαταλείποντας παράνομα το αυτοκίνητό του με τα κλειδιά επάνω στη μηχανή και το οποίο στη συνέχεια το παρέλαβε η Αστυνομία, η οποία προσήλθε στον τόπο του συμβάντος μετά από αποκλειστικά δική μου κλήση και καταγγελία. Αμέσως μετά το συμβάν μετέβηκα μαζί με την Αστυνομία στο Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλα μήνυση κατά του ανωτέρου για σωματική βλάβη. Λόγω του τραυματισμού μου μεταφέρθηκα στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο δράστης, μετά την άνανδρη επίθεσή του, εξαφανίστηκε από προσώπου γης και εκρύπτετο από χωρίου εις χωρίον επί διήμερον, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του από την Αστυνομία για τις εγκληματικές του πράξεις και την αυτόφωρη παραπομπή του στη δικαιοσύνη, την οποία υποκριτικά επικαλείται και την οποία αγνόησε προκλητικά, μέχρι σήμερα, όταν αισθάνθηκε ντροπή και εθίγει, κατά τα λεγόμενά του, από τη δημόσια πολιτική κριτική που του ασκήθηκε για αυτό που είναι. Είναι όμως απορίας άξιο γιατί δεν αξιοποίησε τη νομοθεσία και το συντεταγμένο κράτος για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, εφόσον υποστηρίζει ότι συκοφαντείτο», αναφέρει μεταξύ άλλων από την πλευρά του σε δήλωσή του ο κ. Τσάγκας.

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.