Απέτρεψαν τη διακοπή ρεύματος στην ΕΡΑ Σερρών

«Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο διάστημα επιχειρούν να μας φιμώσουν. Με “άνωθεν” εντολή συνεργεία της ΔΕΗ ήρθαν το πρωί της Παρασκευής, να μας κόψουν το ρεύμα και να σταματήσουν την ελεύθερη φωνή της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΑ Σερρών», καταγγέλλει η ΕΡΑ Σερρών σε ανακοίνωσή της.
«Με παρέμβαση των εργαζομένων, που αντιστέκονται για πλέον 18 μήνες, συντηρούν τις εγκαταστάσεις του σταθμού και προσφέρουν ενημέρωση και ψυχαγωγία, αποτρέψαμε και τη νέα αυτή προσπάθεια καταστολής του αγώνας μας. Δυναμική ήταν και η συμμετοχή των αλληλέγγυων πολιτών, που με την καθημερινή τους παρουσία, στέκονται στο πλευρό μας» σημειώνει προσθέτοντας: «Η ΕΡΑ Σερρών έχει ιστορία ζωής 55 χρόνων, με καθημερινή λειτουργία και διαρκή παρέμβαση στην καθημερινότητα της Π.Ε. Σερρών και δεν είμαστε διατεθειμένοι ούτε να την παραχωρήσουμε, ούτε να την ξεπουλήσουμε σε κανέναν».
Κάλεσμα σε όλη την τοπική κοινωνία, πολιτικά κόμματα και φορείς να σταθούν στο πλευρό τους απεύθυναν και να αποτρέψουν την παύση λειτουργία της ΕΡΑ Σερρών, απευθύνουν οι εργαζόμενοι που συνεχίζουν τον αγώνα «για να μην περάσουν το μαύρο όχι μόνο στην ΕΡΤ, αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία».


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.