Ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών κατά του ξεπουλήματος των δασών

Σε ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών ώστε να μην ψηφιστεί νομοσχέδιο το οποίο ξεπουλά τον δασικό πλούτο της χώρας έχουν προχωρήσει φορείς και πολίτες.

Το επεξηγηματικό κείμενο έχει ως εξής:
Μη χαρίσετε τα δάση μας στους καταπατητές!
Απίστευτο! Το μεγάλο ξερίζωμα της Ελλάδας παίρνει εξωφρενικές διαστάσεις. Μέσα στις επόμενες μέρες, η κυβέρνηση ετοιμάζει να περάσει ύπουλο νομοσχέδιο για να ξεπουλήσει και τα δάση μας. Αν αυτό το έκτρωμα ψηφιστεί, όχι μόνο θα νομιμοποιηθούν ήδη υπάρχουσες παρανομίες, αλλά θα ανοίξει η πόρτα και για νέες καταπατήσεις των δασών μας. Έχουμε όμως μια τελευταία ευκαιρία να τους σταματήσουμε.
Οι Υπουργοί Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης (ΠΑΣΟΚ) και Ν. Ταγαράς (ΝΔ) έχουν την πολιτική δύναμη να σταματήσουν το ξεπούλημα των δασών μας, αλλά ελπίζουν ότι θα περάσει απαρατήρητο, χωρίς αντίδραση απ΄τους πολίτες και τα ΜΜΕ.

Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι δύο Υπουργοί σ’αυτή την προεκλογική περίοδο εντυπώσεων είναι μια δημόσια κατακραυγή που θα ρίξει φως στο σκανδαλώδες νομοσχέδιο.
Αν συσπειρωθούμε τώρα ανά χιλιάδες μπορούμε να τους αποδείξουμε πως το ξεπούλημα των δασών μας θα έχει τεράστιο πολιτικό κόστος και για τους ίδιους και για τα κόμματά τους. Η δύναμή μας είναι στον αριθμό μας – υπόγραψε τώρα για να απαιτήσουμε απ΄τους δύο Υπουργούς να σώσουν τα δάση μας και διάδωσέ το σε φίλους και γνωστούς.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
http://www.avaaz.org/el/petition/Ypoyrgoys_Perivallontos_Gianni_Maniati_PASOK_kai_Niko_Tagara_ND_Os_polites_dilonoyme_exorgismenoi_me_to_shedio_sas_na_ha/?toqNSab 


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.