Θ. Μπέγκας: «Το αύριο απέναντι στο χτες»

«Η μάχη δεν κρίθηκε. Το μέλλον του δήμου μας δεν κρίθηκε ακόμη. Οι συμπολίτες μας όμως, την προηγούμενη Κυριακή έδειξαν το δρόμο.
Η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας, ανέδειξε δυνάμεις που σηματοδοτούν το αύριο και αφήνουν πίσω το παρελθόν», υπογράμμισε σε δηλώσεις του σήμερα το μεσημέρι ο εκπρόσωπος τύπου της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα- Κοινωνία Πολιτών», Μανώλης Καπελίδης, αναφερόμενος στον εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.
Έχοντας στο πλευρό του τον υποψήφιο Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα, ο κ. Καπελίδης οριοθέτησε τους – κατά την παράταξη- «αντιπάλους» της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής, λέγοντας πως:

πό τη μία είναι η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία, «οι δυνάμεις του παρελθόντος» που εκφράζουν τις αντιλήψεις της αδιαφάνειας, των πελατειακών σχέσεων, της ακατάσχετης υποσχεσιολογίας, της αλόγιστης σπατάλης, της άσκησης εξουσίας μακριά και ερήμην του δημότη. Είναι πολιτικές που συνέβαλαν και αυτές στο να φθάσει η χώρας μας στην κρίση και στα μνημόνια.

Κι από την άλλη είναι «οι δυνάμεις του αύριο». Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα – Κοινωνία Πολιτών», με συλλογικότητα χαράζει ένα μέλλον, με διαφάνεια, συμμετοχή στις αποφάσεις, με αλληλεγγύη στους κοινωνικά αδύνατους. Με πρόταγμα του θα είναι ένας δήμος ισχυρός, δίπλα στους δημότες. Για τους δημότες. Ένας δήμος διεκδικητικός απέναντι στις επιλογές της κεντρικής εξουσίας και της κυβέρνησης που αποδυναμώνουν την τοπική αυτοδιοίκηση και κατακρεουργούν τους πολίτες».

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.