Πορεία αλληλεγγύης στο Ν. Ρωμανό στα Γιάννενα

Πορεία αλληλεγγύης στο Νίκο Ρωμανό καλείται την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων (μπροστά από την περιφέρεια Ηπείρου). Την πορεία καλεί πρωτοβουλία αλληλέγγυων πολιτών.

Στην πορεία συμμετέχει και η τοπική “Πρωτοβουλία για μια αριστερή συμπόρευση” καλώντας σωματεία, κινήσεις, οργανώσεις και φορείς να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα του Ν. Ρωμανού.

«Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ώρες για τις εξελίξεις στο ζήτημα του Νίκου Ρωμανού. Από το πρωί ξεκίνησε απεργία δίψας και η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Η κυβέρνηση φαίνεται να συνεχίζει να κρατά μια ανάλγητη στάση πάνω στο θέμα, αν και σήμερα δηλώνει ότι θα κατεβάσει νομοθετική ρύθμιση. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα του, διεκδικώντας το αναφαίρετο δικαίωμά του να παρακολουθήσει τις σπουδές του. Ο αγώνας του δεν αποτελεί έναν προσωπικό αγώνα, αλλά εντάσσεται στο συνολικό αγώνα μας απέναντι σε αυτή την κυβέρνηση και την πολιτική που εκπροσωπεί» υπογραμμίζει προσθέτοντας πως «αποτελεί άμεση και αναντίρρητη ανάγκη η ανατροπή της τρομοκρατική κυβέρνησης των μνημονίων και της καταστολής».


.

Related News

One Response

Leave a Reply
  1. Σπυρος
    Dec 10, 2014 - 10:44 PM

    Ποια είναι η Πρωτοβουλία για μια αριστερή συμπόρευση;

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.