Καμία απόλυση στα διόδια του Ακτίου!

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ιδιωτικών υπαλλήλων Πρέβεζας συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων στα διόδια του Ακτίου. Χαιρετίζουμε την απόφαση τους για 48ωρη απεργία στις 29 και 30 Δεκέμβρη 2014 με βασικά αιτήματα την παραμονή τους στην εργασία, την ανάκληση απολύσεων και την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Οι νέοι εργοδότες εκμεταλλευόμενοι όλο το οπλοστάσιο των ευρωμνημονίων και την ανάθεση της εκμετάλλευσης του δημόσιου πλούτου στο ιδιωτικό κεφάλαιο θέλουν να επιβάλλουν μισθούς πείνας. Η αποφασιστικότητα και η ενότητα των εργαζομένων στα διόδια στέλνει μήνυμα οργάνωσης και ξεσηκωμού σε όλους τους εργαζόμενους της περιοχής για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης-εργοδοσίας-Ε.Ε –ΔΝΤ. Ο δρόμος του αγώνα που επιλέγουν οι εργαζόμενοι στα διόδια αποτελεί οδηγό και για τους ανέργους της περιοχής, τους οποίους οι νέοι εργοδότες τους θέλουν για δούλους. Εργαζόμενοι και άνεργοι μαζί σε ενιαίο μέτωπο να ανατρέψουμε την πολιτική κυβέρνησης-Ε.Ε-ΔΝΤ κόντρα και ενάντια στο μοίρασμα της φτώχειας.
Εργαζόμενες/οι, άνεργες/οι
Συσπειρωνόμαστε στα σωματεία μας και σε επιτροπές αγώνα, οργανώνουμε την αντεπίθεσή μας ενάντια στη πολιτική που μας κλέβει τη ζωή. Καλούμε όλα τα σωματεία της περιοχής να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων στα διόδια. Να παραβρεθούν τη Δευτέρα 29/12 στις 11π.μ στη συνέντευξη που θα παραχωρήσουν οι εργαζόμενοι στο χώρο των διοδίων. Να οργανώσουν σε συνεννόηση με το σωματείο συγκέντρωση αλληλεγγύης.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ιδιωτικών υπαλλήλων Πρέβεζας


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.