Επίθεση Αλ. Καχριμάνη στις απολυμένες καθαρίστριες μέσα στο γραφείο του

Σαν να είναι τσιφλίκι του η Περιφέρεια Ηπείρου πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης επιτέθηκε στις απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες μαζί με τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ Χρ. Γρίβα πήγαν στο γραφείο του για να διαμαρτυρηθούν.

Εκείνη την ώρα είχε ξεκινήσει η προγραμματισμένη για τις 12 η ώρα συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη κι ενώ το θέμα θα μπορούσε να λυθεί με μία απλή συνεννόηση, ο Περιφερειάρχης σαν ταύρος εν υαλοπωλείο επέλεξε να σηκωθεί από το γραφείο του, να τρέξει προς την πόρτα και κυριολεκτικά να πέσει επάνω στον κ. Γρίβα απωθώντας τον προς τα έξω και τραυματίζοντάς τον ελαφρά .

Ο κ. Γρίβας έπεσε κάτω, ενώ ο περιφερειάρχης συνέχισε να απωθεί τις καθαρίστριες που βρίσκονταν πίσω από τον πρόεδρο του νομαρχιακού τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ. Επικράτησε ένταση και στη συνέχεια οι καθαρίστριες αποχώρησαν. Σκοπός τους ήταν να απλώσουν πανό διαμαρτυρίας χωρίς να διακόψουν τη συνέντευξη.

Προηγουμένως οι καθαρίστριες είχαν συναντηθεί με τη βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου στο γραφείο της ζητώντας της παρέμβαση για την υπόθεσή τους.

Το Pamvotis Press αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την καθεστωτική συμπεριφορά του κ. Καχριμάνη από τη συνέντευξη τύπου. Το ίδιο έπραξαν και άλλοι δημοσιογράφοι.

Γιώργος Παπαχριστοδούλου

kathiraristries_kaxrimanhs

Related News

One Response

Leave a Reply
  1. ΓΑΚΟΣ
    Jun 27, 2014 - 07:59 PM

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΕΝΑΝ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ, ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΤΟΜΟ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΕΣ, ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ!!!!! ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ;;;; ΡΩΤΩ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ. ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΥ και αλλον ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ….

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.