“Τανγκό σε κόκκινο ματζόρε” στο θέατρο Φρόντζου

Αύριο Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 ο γνωστός χορευτής, χορογράφος και σκηνοθέτης Gustavo Russo με την παρτενέρ του Samantha Garcia και τους υπόλοιπους χορευτές του (14 τον αριθμό μεταξύ των οποίων και δύο Έλληνες, η Χλόη και ο Διονύσης) θα παρουσιάσει στο θέατρο Φρόντζου τη νέα του παραγωγή «Tango In Red Major».

Tango oρμητικά δυναμικό, σαγηνευτικά προκλητικό μέσα από μια συναρπαστική χορογραφία και γεμάτο εκθαμβωτικά κοστούμια με «αμαρτωλές» και προκλητικές διαφάνειες με έντονα χρώματα και τα κορμιά να ακολουθούν το ρυθμό, πότε απότομα και κοφτά-με κινήσεις που κόβουν την ανάσα- πότε παθιασμένα ερωτικά, πότε απλά αισθησιακά, πάντα σε γνωστές Αργεντίνικες μελωδίες. Γιατί τη συγκεκριμένη βραδιά η θερμοκρασία θα ανέβει από το Χορό (Tango), από το Πάθος (Red) και από τη Μουσική (D’ Major), δηλώνει χαρακτηριστικά ο Gustavo Russo.

O Gustavo Russo έχει μελετήσει την τέχνη του Αργεντίνικου Τάνγκο από την ηλικία των 16. Στην ηλικία των 18 αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα στον κόσμο του Αργεντίνικου Τάνγκο ενώ έκτοτε έχει επιτύχει μια αξιέπαινη διεθνή καριέρα συμμετέχοντας στα πιο Tango Shows, films και Τηλεοπτικά προγράμματα. Ο Gustavo Russo ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1990 χορεύοντας σε shows όπως“Taconeando”, “La Ventana”, “La Veda”, “Che Bandoneon”, “Senor Tango” και το “The Argentine Tango show”.
Το 1991 ο Gustavo χόρεψε σαν σολίστ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα “The Big Value of the Tango”. Αργότερα την ίδια χρονιά ο Gustavo ταξίδεψε στην Αμερική και το Μεξικό με τον Mariano Mores και πρωταγωνίστησαν στο show “Viva Tango” κερδίχοντας το βραβείο του “Estelares del Mar” ως το καλύτερο Tango Show.
To 1992 o Gustavo προσκλήθηκε από το παγκοσμίως γνωστό Tango Passion show- με το οποίο χόρεψε σαν πρώτος χορευτής και σταρ του show- σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και μιας περιόδου στο Broadway μέχρι το 1999. To 1995 o Gustavo συμμετείχε στο επίσημο κανάλι Τάνγκο του Buenos Aires, στο show Solo Tango. To 1999, δημιούργησε τη δική του Ομάδα χορού Τάνγκο με την ονομασία Tango Seduccion χορεύοντας, σκηνοθετώντας και χορογραφώντας τις νέες του ιδέες.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.