Μ. Κασσής: Να ανακληθεί η απόφαση για τη λυματολάσπη

Την ανάκληση της απόφασης – γνωμοδότησης της Περιφέρειας Ηπείρου για τη μονάδα επεξεργασίας λυματολάσπης στα όρια μεταξύ των Δήμων Ζίτσας και Ιωαννίνων ζητά με νέα ανακοίνωση του ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, απαντώντας στη σχετική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής. Αναλυτικά αναφέρει:

Με έκπληξη διάβασα την απάντηση της Περιφέρειας Ηπείρου σχετικά με το θέμα της δημιουργίας χώρου επεξεργασίας λυμάτων στην περιοχή της Ελεούσας και της Ζίτσας.

Καταρχήν ο Περιφερειάρχης στα δύσκολα επιλέγει το κρυφτό και δεν απαντά ο ίδιος. Εκτός εάν με τον τρόπο αυτό επιθυμεί να καταλάβουμε ότι το θέμα αυτό αφορά άλλο στέλεχος της παράταξής του με το οποίο συνδιοικεί και το οποίο έχει πιο προσωπικά κίνητρα να απαντήσει… Επιπλέον , δεν μπήκε καν στον κόπο η Περιφέρεια να τοποθετήσει τη σχετική ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της. Μάλλον ντρέπονται και οι ίδιοι για το περιεχόμενό της που είναι παραπλανητικό και αποδεικνύει πως όντως η Περιφέρεια ‘παίζει’ με τους Νόμους και τους διαβάζει μισούς κατά πως τη βολεύει.

Η αρχική μου ανακοίνωση ισχύει στο ακέραιο και καλά θα κάνουν να τοποθετηθούν δημόσια όλοι οι φορείς της περιοχής και ιδιαίτερα οι φορείς της Αυτοδιοίκησης.Η ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης είναι άμεση ανάγκη και ευθύνη της Περιφέρειας και δημιουργεί και την ανάγκη παρέμβασης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Τέλος, η Περιφέρεια και ο Περιφερειάρχης , καλά θα κάνουν να μη μιλάνε και πολύ για νόμους και νομιμότητα γιατί ο λαός μας λέει πως στο ‘σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί’»

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.