Η Αριστερή Παρέμβαση διεκδικεί έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Κατέθεσε ένσταση κατά της ανακήρυξη του σώματος

Έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων διεκδικεί με ένσταση την οποία κατέθεσε η παράταξη «Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή». Η ένσταση της παράταξης με επικεφαλής τον Χρήστο Πατσούρα κατά της ανακήρυξης του νέου δημοτικού συμβουλίου κατατέθηκε την Τετάρτη, 16 Ιουλίου κι όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της διεκδικεί «αυτό που δικαιωματικά της ανήκει, βάσει του αποτελέσματός της, αλλά και του νόμου. Μια έδρα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων».

Σύμφωνα με την ένσταση που κατατέθηκε, η Αριστερή Παρέμβαση διεκδικεί μια έδρα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων την οποία τελικά χάνει η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία (σ.σ. εάν δικαιωθεί , δεν εκλέγεται από την παράταξη του Ν. Γκόντα ο πρώην δήμαρχος Ανατολής Γιάννης Εμμανουηλίδης).

«Έχουμε τονίσει και προεκλογικά το αντιδραστικό πλέγμα του ‘Καλλικράτη’ που φυσικά συμπεριλαμβάνει και την εκλογική νομοθεσία.  Θεωρούμε ότι η απλή ανόθευτη αναλογική είναι το εκλογικό σύστημα που θα μπορούσε να εκφράσει στις συγκεκριμένες συνθήκες τους συσχετισμούς που διαμορφώθηκαν από την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου.

Η διεκδίκηση της έδρας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων είναι σε πλήρη αντιστοιχία με τους αγώνες που αναπτύχθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα στην πόλη μας, την πρωτοπόρα συμμετοχή των μελών της παράταξής μας στους αγώνες αυτούς, αλλά και το εκλογικό αποτέλεσμα που κατέγραψε η παράταξή μας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Αριστερή Παρέμβαση δηλώνοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσει να παλεύει για τα κρίσιμα προβλήματα των εργαζομένων και της περιοχής μας.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.