Εργαστήρι για γυναίκες και τη βία στην εργασία

isothta_gsee

Στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων την Τετάρτη, 23 Ιουλίου

Η Δομή Ισότητας των Φύλων του ΙΝ. Ε / Γ. Σ. Ε. Ε. και του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Ενέργειες Επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών», του Έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων», διοργανώνει εργαστήριο που θα υλοποιηθεί με στόχο την ενδυνάμωση εργαζομένων γυναικών/ συνδικαλιστριών στα θέματα του συνδικαλισμού και της ισότητας των φύλων, υπό το πρίσμα της σημερινής δυσμενούς για τις εργασιακές σχέσεις συγκυρίας.
Στόχος των ενεργειών αποτελεί η ενίσχυση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την προσωπική και συνδικαλιστική ενδυνάμωση, την επαγγελματική στήριξη, τη δόμηση συλλογικότητας και αλληλεγγύης.
Το εργαστήριο ενδυνάμωσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιουλίου από τις 4 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ, με θέμα: «Από την προσωπική εμπειρία στη συλλογική δράση: η θέση των γυναικών στην παραγωγική διαδικασία – Η σημασία της πρόληψης της βίας στην οικογένεια και την εργασία».
Εκπαιδεύτρια θα είναι η Κωνσταντίνα Κράνου, Στέλεχος Κεντρικής Δομής Ισότητας και απευθύνεται σε γυναίκες συνδικαλίστριες- εργαζόμενες.
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, Γιοσέφ Ελιγιά 7, στα Γιάννενα.

ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Κωνσταντίνα Κράνου στα τηλέφωνα: 6939749585 και 2651073993 ή να στείλετε email στο: isotitaioannina@gmail.com


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.