Τρεις οι Ηπειρώτες στην συγκυβέρνηση

Ο Γ. Στύλιος νέος υφυπουργός Παιδείας

Τρεις έγιναν οι Ηπειρώτες βουλευτές στο κυβερνητικό σχήμα καθώς ο βουλευτής Άρτας, Γιώργος Στύλιος, είναι ο νέος υφυπουργός Παιδείας μετά τη χθεσινή αιφνίδια παραίτηση του προκατόχου του, Κώστα Κουκοδήμου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, «πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, ο κ. Στύλιος είναι καθηγητής Εφαρμογών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, με εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα και την Τεχνολογία Εξόρυξης Δεδομένων, διδάκτορας του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού ΜSc, Master, City University, London με ειδίκευση Information Systems and Technology. Βουλευτής από το 2012, ο κ. Στύλιος υπήρξε επίσης επιστημονικός υπεύθυνος σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα του ΤΕΙ».

Όπως γράφει η «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κ. Κουκοδήμος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα στην επιχείρηση που διατηρεί στην Κατερίνη, εξαιτίας των οποίων διατρέχει τον κίνδυνο της πτώχευσης. Οποιαδήποτε άσχημη εξέλιξη θα ήθελε να μην την αντιμετωπίσει ως μέλος της κυβέρνησης και για τον λόγο αυτό φέρεται να υπέβαλε την παραίτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ Κώστας Τασούλας ασκεί καθήκοντα υπουργού Πολιτισμού και ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ, Αντ. Μπέζας καθήκοντα υφυπουργού Εργασίας.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.