Τα είπαν Μάξιμος, Μπέγκας, Φίλιος

Συνάντηση σε θετικό κλίμα και ανανέωσαν ραντεβού

Μακρά συνεργασία με το Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο, το νέο δήμαρχο Θωμά Μπέγκα και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Γιωτίτσα είχε χτες Τετάρτη, 23 Ιουλίου ο νέος Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος.

Ο Μητροπολίτης και συνεργάτες του επισκέφθηκαν το δημαρχείο και είχαν την ευκαιρία για μία πρώτη, εφ’ όλης της ύλης, συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων.

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε το Μητροπολίτη μας. Του δώσαμε μία συνολική εικόνα για τις δράσεις που αναπτύσσει ο Δήμος, ειδικά στον κοινωνικό τομέα. Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως θα υπάρχει συνέργεια, κοινή δράση και αλληλοβοήθεια σε όλα τα θέματα», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Φ. Φίλιος σημειώνοντας ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει επίσκεψη του ίδιου και των συνεργατών του στη Μητρόπολη καθώς υπάρχουν πολλά ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Τον Μητροπολίτη ευχαρίστησε στις δηλώσεις του ο νέος δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του. «Οφείλω να πω ότι ο κ. Μάξιμος μας αιφνιδίασε με τις γνώσεις του για όλα τα θέματα. Μάλιστα ήρθε και με συγκεκριμένες προτάσεις συνεργασίας. Η επίσκεψη ήταν πολύ σημαντική και θέλω να τονίσω ότι η έξοδος από την κρίση μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από συνέργειες», υπογράμμισε στις δηλώσεις του.

Ο Μητροπολίτης Μάξιμος ευχαρίστησε και τους δύο όπως και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συνεργασία που είχαν.

«Είναι υποχρέωσή μου να γνωρίσω τους ανθρώπους και τις δομές που λειτουργούν. Τα Γιάννινα μου έκλεψαν ήδη την καρδιά. Είμαι ευτυχισμένος, νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ. Είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση για πολλά θέματα. Υπάρχει διάθεση για συνεργασία και η συνεργασία αυτή θα αναπτυχθεί για το καλό και το όφελος της πόλης και της κοινωνίας», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο νέος Μητροπολίτης.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.