Συζητούν για το μέλλον της ertopen

Συνάντηση το Σάββατο 26/7 στην Αθήνα

 

Στην Αθήνα βρίσκονται οι εργαζομένοι από την ΕΡΤ, την ΕΡΤ3 και τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ προκειμένου να απολογίσουν τους 14 μήνες του αγώνα, να προγραμματίσουν το μέλλον και να οργανώσουν τα επόμενα βήματά τους.

Η συγκέντρωση των εργαζομένων της ERT Open γίνεται στην ΕΣΗΕΑ με πρωτοβουλία της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΠΟΕΣΥ και είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το καλοκαίρι και η διατήρηση της ροής των ειδήσεων στο ertopen.com καθώς και στην ΕΡΤ3 και τα ραδιόφωνα που συνεχίζουν να εκπέμπουν εδώ και 14 μήνες θα απασχολήσει τους εργαζομένους.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε άλλη μια κρίσιμη καμπή αυτού του αγώνα: Το ραδιοτηλεοπτικό μας πρόγραμμα και η ροή ειδησεογραφικού περιεχομένου στο site μας πρέπει να συνεχιστούν για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Για 2η σεζόν θα πρέπει να μετρήσουμε δυνάμεις, διαθεσιμότητες και δυνατότητες και κόντρα στις δυσκολίες και τις αντιξοότητες να κρατήσουμε την ΕΡΤ ανοιχτή», προσθέτει.

«Οι δυσκολίες πολλές, κούραση που ξεπερνά τα όρια της εξάντλησης, οικονομικές αδυναμίες, ελλείψεις σε οργάνωση και συντονισμό κλπ. Αλλά παράλληλα και μια άσβεστη πίστη στο δίκαιο, το σωστό και μια μεγάλη επιθυμία να συνεχίσουμε τον αγώνα που 14 μήνες τώρα υπηρετούμε ψυχή τε και σώματι. Η αγωνία για το μέλλον του αγώνα είναι διάχυτη. Εδώ και πολύ καιρό έχει ανακύψει επιτακτικά, από συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων και από όλη την Ελλάδα, η ανάγκη να συγκεντρωθούμε όλοι μαζί, να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε για το πώς πορευόμαστε στο εξής», υπογραμμίζουν οι δύο ενώσεις.

Επιπλέον οι εργαζόμενοι θα συζητήσουν για οργανωτικά και συντονιστικά θέματα όπως και για θέματα έμπρακτης στήριξης των συναδέλφων τους που είναι σε εξαιρετικά δεινή θέση.

«Να εντοπίσουμε και να καταγράψουμε αδυναμίες όπως και ιδέες, προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα που μας απασχολούν», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

(Πηγή: alterthess.gr)


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.