Πάνω από 900 άτομα στον πρώτο νυχτερινό παραλίμνιο

Ευχαριστίες προς όλους από το Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων

Εννιακόσια και πλέον άτομα συμμετείχαν στον πρώτο νυχτερινό παραλίμνιο δρόμο ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 14 Ιουνίου, υπό το φως της πανσελήνου στα Γιάννινα, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων. Με ευχαριστήρια ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ευχαριστεί τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τους 900 και πλέον δρομείς καθώς τους αθλητικούς συλλόγους και τα γυμναστήρια της πόλης μας, αλλά και από 45 πόλεις της χώρας με 350 δρομείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στην απολογιστική του ανακοίνωση ο Σύλλογος σημειώνει:

«Ο ενθουσιασμός των πολλών συμμετεχόντων, η συγκίνηση του τερματισμού, οι αγκαλιές των δικών τους ανθρώπων, τα πολλά μπράβο και τα συνεχόμενα χειροκροτήματα των θεατών, πλαισιωμένα από αυτόν τον καταπληκτικό χώρο της Παραλίμνιας περιοχής, τους ήχους της μουσικής και το φως του φεγγαριού, δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα!
Ο 1ος Νυκτερινός Παραλίμνιος Δρόμος Ιωαννίνων 2014 είναι πλέον ένα γεγονός.
Η συνεισφορά των Εθελοντικών ομάδων ‘Παγουρίστας’, ‘Ποδηλάτες της Τετάρτης’, του ‘1ου Συστήματος Προσκόπων Ιωαννίνων’,του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με το Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ιωαννίνων’, του ‘Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Ιωαννίνων’, και φίλων του ΣΔΙ, είναι απερίγραπτη. Η ετοιμότητα του προσωπικού του Ε.Κ.Α.Β Ιωαννίνων, της Π.Υ Ιωαννίνων και η επαγγελματική εμπειρία της Διοίκησης και του Προσωπικού του Τμήματος Τροχαίας της Α.Δ Ιωαννίνων, εξασφάλισαν την ομαλή πορεία και την ασφάλεια των Δρομέων.
Ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, ως κύριος διοργανωτής αυτού του αγώνα, ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές του αγώνα, την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννιτών, την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και την ΕΟΣΛΜΑ-Υ για την υποστήριξη που του παρείχαν. Επίσης σημαντική η βοήθεια των Τοπικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και των αθλητικών περιοδικών (τοπικών και πανελλήνιας κυκλοφορίας),τα οποία προώθησαν επικοινωνιακά το γεγονός.
Ξεχωριστή μνεία για τους χορηγούς της διοργάνωσης, την επώνυμη εταιρεία αθλητικών ειδών της πόλης μας FIFTH ELEMENT (Μέγας Χορηγός), την αθλητική εταιρεία PUMA, την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. ‘Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ’ και το επώνυμο κατάστημα της πόλης μας ‘Κάβα 800’.
Πολλές ευχαριστίες του Συλλόγου μας στην Υποστηρικτική εταιρεία διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων ‘MY ADVENTURE’, η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα, και πρόσφερε τα μέγιστα στον οργανωτικό, και όχι μόνο, τομέα της διοργάνωσης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΙ, αισθανόμενο το βάρος και την ευθύνη της επιτυχής διοργάνωσης του 1ου Νυκτερινού Παραλίμνιου Δρόμου Ιωαννίνων 2014, υπόσχεται με υπευθυνότητα, την ανάληψη όλων των ενεργειών ώστε ορισμένες ατέλειες και ελλείψεις που παρατηρήθηκαν, ως πρώτη διοργάνωση του Συλλόγου, να εξαλειφθούν και δικές σας δημιουργικές προτάσεις να ληφθούν σοβαρά υπόψην».

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.