Παρουσιάστηκαν ως αντιπρόσωποι ξένης εταιρείας για να του πάρουν τα ψάρια!

Τρία άτομα κατηγορούνται για εξεπάτηση ιχθυοκαλλιεργητή στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας

Τρία άτομα, ηλικίας 46, 43 και 39 ετών, συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Τετάρτης, 16 Ιουλίου στην Ηγουμενίτσα, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας,   κατηγορούμενοι για εξαπάτηση σε βάρος ιδιοκτήτη μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας που έλαβε χώρα το τελευταίο δεκαήμερο στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικότερα,  οι κατηγορούμενοι, παριστάνοντας ψευδώς ότι είναι εντολοδόχοι ξένης εταιρείας, προμηθεύτηκαν από ιδιοκτήτη μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας, μεγάλες ποσότητες αλιευμάτων, χωρίς να καταβάλλουν το αντίτιμο του εμπορεύματος και έχοντας ως σκοπό να πουλήσουν οι ίδιοι τα ψάρια στην εγχώρια αγορά, αποκομίζοντας έτσι μεγάλο περιουσιακό όφελος.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, κατασχέθηκε το φορτηγό αυτοκίνητο του 46χρονου δράστη, το οποίο ήταν έμφορτο με ποσότητα νωπών ψαριών, βάρους 8,1 τόνων. Τα ψάρια αποδόθηκαν στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας για τον εντοπισμό των συνεργών τους και τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής τους σε άλλες ομοειδείς εγκληματικές πράξεις.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.