Παρουσίασε τα νέα αποκτήματα ο ΠΑΣ Γιάννινα

faneles_pas

Τις νέες μεταγραφές και  εμφανίσεις  για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν παρουσίασε το Σάββατο το μεσημέρι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο  «AAR HOTEL&SPA». παρουσία μελών του διοικητικού συμβουλίου, του προπονητή Γιάννη Πετράκη, και των συνεργατών του Γιώργου Γεωργουλόπουλου, Χρήστου Τσελιόπουλου και Βασίλη Αλεξίου, των προπονητών των Κ20 και Κ17 Γιάννη Τάτση και Χρήστου Αγγέλη, των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ, της ομάδας Κ17 και Κ20, εκπροσώπων των συνεργαζόμενων ακαδημιών, Ελπίδων και Ατρομήτου Ιωαννίνων, του μέλους του Δ.Σ της ΕΠΣΗΠ Λάζορου Κιτσάκη, αλλά και φιλάθλων. Αρχικά το λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ. και διοικητικός υπεύθυνος των ομάδων Κ15, Κ17, Κ20 Γιώργος Ιωάνου ο οποίος δήλωσε: «Εκ μέρους της διοίκησης σας καλωσορίζουμε. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Στα καινούργια παιδιά που ήρθαν, καλή διαμονή και πάντα επιτυχίες. Είμαι σίγουρος γι’ αυτές. Ζητώ από τον κόσμο να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως τα προηγούμενα χρόνια και ακόμα περισσότερο. Είναι σίγουρο ότι η ομάδα τους έχει ανάγκη, τους θέλουμε κοντά μας και κυρίως οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές. Να τους δώσουν μία ώθηση για να έχουν πάντα επιτυχίες».

Ο συνεργάτης του Γιάννη Πετράκη και υπεύθυνος αγωνιστικού σχεδιασμού των ομάδων Κ15, Κ17 και Κ20 Γιώργος Γεωργουλόπουλος δήλωσε: «Καλή σεζόν με υγεία στα παιδιά. Είμαστε από τις λίγες ομάδες που στήριξαν το ρόστερ που υπήρχε. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Κάνουμε μια καινούργια προσπάθεια με τις Ακαδημίες με επιστημονικότητα. Είναι δύσκολο να αλλάξουμε άμεσα κάποια δεδομένα. Θέλουμε  σε εύλογο χρονικό διάστημα παίκτες από τη δεύτερη ομάδα να μπορούν να στελεχώσουν τη μεγάλη, όχι απλά επειδή προέρχονται από το Νομό, αλλά επειδή θα είναι έτοιμοι. Η ομάδα στηρίζει τις Ακαδημίες της. Το 1/3 των παικτών είναι από την Ήπειρο. Θα προσπαθήσουμε αυτό να το ενισχύσουμε τα επόμενα χρόνια».

Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση των τεσσάρων νέων ποδοσφαιριστών  νέων παικτών, στους οποίους τις φανέλες παρέδωσαν και καλωσόρισαν οι αρχηγοί, Γιώργος Ντάσιος, Αλέξης Μιχαήλ, Θέμης Τζιμόπουλος  οι οποίοι δήλωσαν τα εξής :

Μιχάλης Μανιάς«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΣ που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Πλέον οι στόχοι οι δικοί μου είναι και στόχοι της ομάδας και εύχομαι να τους πετύχουμε. Εύχομαι επίσης σε όλους μας υγεία».

Γιώργος Ντάσιος (Παρέδωσε την φανέλα στον Μανιά)«Καλωσορίζω τον Μιχάλη και όλα τα παιδιά στην ομάδα. Τους εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία. Είναι μια δύσκολη χρονιά η φετινή και χρειαζόμαστε στήριξη απ’ όλους. Ο κόσμος μας είναι ο 12ος παίκτης μας, τον περιμένουμε αύριο στη δύσκολη πρεμιέρα».

Ανδρέας Γιαννιώτης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό τημ για τη στήριξή τους προς το πρόσωπό μου, τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να μπω στο κλίμα της ομάδας κι εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να αντεπεξέλθω στους στόχους της ομάδας».

Αλέξης Μιχαήλ (Παρέδωσε την φανέλα στον Γιαννιώτη)«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Για μας τους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Μακάρι να βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο όλη τη χρονιά κι εμείς να το συνδυάσουμε και με θετικά αποτελέσματα. Να είμαστε όλοι μαζί και από το πόστο του ο καθένας να βοηθάει τον άλλον».

Σταμάτης Σαπαλίδης«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή μου, που μου έδωσαν αυτήν την ευκαιρία. Εύχομαι υγεία για τη φετινή χρονιά σε όλους».

Θέμης Τζημόπουλος (Παρέδωσε την φανέλα στον Σαπαλίδη): «Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι θετική για μας και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αντώνης Ηλιάδης:,: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με δέχτηκαν στην ομάδα. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω όλους και να δικαιώσω πάνω απ’ όλα τον προπονητή μου».

Αντι Λίλα (παρέδωσε την φανέλα στον Ηλιάδη): «Καλωσορίζω τον Αντώνη στη ομάδα και του εύχομαι να έχει υγεία».


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.