Ανατροπή με Άντι Λίλα: Μένει ως το 2017 στον ΠΑΣ!

Ευχάριστη είδηση για τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννινα: Σήμερα το πρωί η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοίνωσε την παραμονή του Άντι Λίλα (ANDI LILA) μέχρι το 2017!Ο Άντι Λίλα βρέθηκε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη και υπέγραψε  συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Τέλη Ιουνίου, μέσω facebook, ο Λίλα όπως και ο συμπατριώτης του Εμιλιάνο Βίλα, είχαν ανακοινώσει ότι αποχωρούν από τον «Άγιαξ της Ηπείρου» σκορπίζοντας απογοήτευση στο φίλαθλο κόσμο της τοπικής ομάδας.

lila_mini2Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο ANDI LILA δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου είμαστε ευτυχισμένοι που τελικά παραμείναμε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και στα Γιάννινα.  Είχα προτάσεις από πολλές ομάδες αλλά η καρδιά μου έλεγε μόνο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Αυτή είναι η ομάδα που αγαπώ  και γι αυτή θέλω να αγωνίζομαι  όσα χρόνια θα παίζω ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη, το Δ.Σ , τον κο Πετράκη και τους συνεργάτες του, κους Γεωργουλόπουλο, Αλεξίου, Τσελιόπουλο, τον Γενικό αρχηγό κο Νιαρχάκο και όλα τα μέλη της ομάδας, για την αγάπη αλλά και εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου,  όπως επίσης και τους φιλάθλους της ομάδας που όλο αυτό τον καιρό με κάθε τρόπο μου έδειξαν το πόσο πολύ ήθελαν να παραμείνω στα Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι η ομάδα που θα αγωνίζομαι τα επόμενα χρόνια, αλλά πάνω απ όλα είναι η ομάδα της καρδιάς μου και θα την βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να εκπληρώσει τους στόχους της,  που και φέτος θα είναι υψηλοί».


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.