Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με τους Folk ‘n’ Roll

Οι  Folk ‘n’ Roll, η πλέον δημοφιλής ethinc- balkan μπάντα της πόλης των Ιωαννίνων, επιστρέφουν στα Γιάννενα και βγαίνουν στο δρόμο! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στις 5 το απόγευμα.

Ανεξαρτησίας 55 στον «Τρυποκάρυδο».

folknroll_ christmasΛίγα λόγια για τους Folk ‘n’ Roll:
Οι Folk ‘n’ Roll είναι μία ethnic-balkan μπάντα που αποτελείται από 7 μουσικούς και εδρεύει στα Ιωάννινα.
Είναι ένα σχήμα το οποίο δημιουργήθηκε το 2011 με προσανατολισμό την μίξη διαφορετικών μουσικών πολιτισμών αλλά με έμφαση στην ελληνική παραδοσιακή κουλτούρα καθώς και στην βαλκανική.
Ο μουσικός χαρακτηρισμός της μπάντας κυμαίνεται στα πλαίσια του πειραματισμού μεταξύ rock, latin, reggae προσέγγισης με βαλκανικά και παραδοσιακά ερεθίσματα έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις και συνεργασίες ανά την Ελλάδα (opening act: Imam Baildi, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σπύρος Γραμμένος κ.α. ).
Τους καλοκαιρινούς μήνες η μπάντα ανεβάζει την χορευτική διάθεση και το κέφι του κοινού κάνοντας σειρά εμφανίσεων σε φεστιβάλ και bars παρουσιάζοντας ένα τρίωρο μουσικό πρόγραμμα που ξεκινάει από ηπειρώτικες διασκευές και καταλήγει σε balkan party με μουσικές επιτυχίες από Shantel, Βregovic κ.α.
Προς το παρόν, το ενδιαφέρον της μπάντας επικεντρώνεται στην ολοκλήρωση του πρώτου της album με τίτλο «ΗΠΕΙΡΟΣ | PROJECT».

Οι Folk ‘n’ Roll είναι οι:
Άκης Σιούτης-φωνητικά
Μιχάλης Πίπερης– ακορντεόν
Kώστας Χρήστου-σαξόφωνο
Νίκος Κυπριώτης– τρομπέτα
Mιχάλης Μπουγάς –κιθάρα
Γιάννης Παπανδρώνης-μπάσο
Σάμι Χάσμε-τύμπανα

Χορηγός επικοινωνίας: Pamvotis Press


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.