Κερδίστε δύο αντίτυπα του βιβλίου “Ιντιφάντα- Το άστρο του Δαυίδ” του Αντώνη Κομίνη

Τα αντίτυπα είναι προσφορά των εκδόσεων & βιβλιοπωλείου “Οσελότος”.

Μπείτε στην κλήρωση για τα αντίτυπα στέλνοντας email στο info@pamvotispress.gr με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) και θέμα «κλήρωση βιβλίου Ιντιφάντα» μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 24 Ιουλίου.
Το αποτέλεσμα της κλήρωσης θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 25 Ιουλίου. Οι αναγνώστες/ριες του Pamvotis Press που θα κερδίσουν τα βιβλία, θα πρέπει να τα παραλάβουν αυτοπροσώπως από το Βιλιοπωλείο «Οσελότος», Χατζηκώστα 5 – Αγ. Νικόλαος αγοράς, τηλ. 2651 306456.

Το βιβλίο:
Τίτλος: «Ιντιφάντα – Το άστρο του Δαυίδ»
Συγγραφέας: Αντώνης Κομίνης
Ποήση
Σελίδες: 80
Διάσταση: 14 × 21
Εκδόσεις: Οσελότος. Έτος έκδοσης: 2010
ISBN 978-960-99282-4-3

«Πέρασε κι ο υστερνός στρατιώτης,
θωρακισμένος,
ντυμένος τη βαθυπράσινη φορεσιά του διαφεντευτή.

Πίσω απ’ το –κομματιασμένο απ’ τα βόλια–
πέταβρο του πλίνθου με τις αλλόκοτες αυλακιές,
δυο μάτια κοιτούσαν φλογισμένα,
τυλιγμένα στη μαντήλα.

Ψύχορμη η παιδική απαλάμη
έσφιξε λατρευτικά
τη σφεντόνα του σκοτωμένου αδερφού,
όρισε το γδικιωμό

κι ορκίστηκε σιωπηλά…»

Ο συγγραφέας:
Ο Αντώνης Κομίνης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962, όπου μεγάλωσε και πήρε τα εγκύκλια μαθήματα και στη συνέχεια σπούδασε ηλεκτρονικός. Μέχρι σήμερα ζει στην πρωτεύουσα κι εργάζεται σαν τεχνικός στις τηλεπικοινωνίες. Το 2003 έκανε την εμφάνισή του στη λογοτεχνία, εκδίδοντας την πρώτη ποιητική του συλλογή, με τίτλο: «Λόγια ανείπωτα», το μεγαλύτερο μέρος της οποίας έχει μελοποιηθεί απ’ τον συνθέτη Σωτήρη Νικολαράκο. Το 2005 εξέδωσε τη δεύτερη «Ματιές και ψίθυροι», «Σφαλιστό παράθυρο» το 2008 και το ελεγειακό «Μελιχρόν» το 2009, όλες σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πιτσιλός. Παράλληλα ξεκίνησε να δημοσιεύει κυρίως χρονογραφήματα αλλά και άρθρα, σε έντυπα της πρωτεύουσας και της περιφέρειας, ενώ κατά καιρούς αρκετές ποιητικές του συνθέσεις φιλοξενήθηκαν σε παρόμοια φύλλα, καθώς και ανθολογίες. Η ποίηση αλλά και η αρθρογραφία του έχει βραβευθεί από πολλούς Πνευματικούς φορείς σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς και το 2006 απέσπασε έπαινο από τον ΚΓ΄ Λογοτεχνικό διαγωνισμό του «Παρνασσού». Μιλάει αγγλικά και ιταλικά. Τα πεζογραφήματά του και διάφορα μεταφράσματα σε Ιταλούς δημιουργούς παραμένουν ακόμη ατύπωτα. Από το 2009 είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών. Η ποιητική του συλλογή “Ιντιφάντα” εκδόθηκε από τις εκδόσεις Οσελότος το 2010.


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.