Η «Ήπειρος Ανατροπής» ετοιμάζεται για το περιφερειακό συμβούλιο

Σύσκεψη στα Γιάννενα – Δημιουργούνται συντονιστική γραμματεία, θεματικές επιτροπές

Στην άμεση συγκρότηση συντονιστικής γραμματείας, αλλά και θεματικών επιτροπών που θα παρακολουθούν στενά και θα εκφράζουν τις θέσεις της, στις δράσεις και την λειτουργία της Περιφέρειας Ηπείρου, προχωρά άμεσα η παράταξη Ήπειρος Ανατροπής.
Αυτό αποφασίστηκε την Τετάρτη το απόγευμα στα Λιθαρίτσια στα Γιάννενα, σε Πανηπειρωτική σύσκεψη της παράταξης, στην οποία συμμετείχαν η επικεφαλής Όλγα Γεροβασίλη, οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι, μέλη και φίλοι της παράταξης.
Τονίστηκε ιδιαίτερα, τόσο από την κ. Γεροβασίλη, όσο και από τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην σύσκεψη, η ανάγκη να υπάρχει καθημερινή, ενεργή, δυναμική παρουσία της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα. Επικοινωνώντας τις προτάσεις της και προωθώντας λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.
Από την 1η Σεπτεμβρίου, ένα νέο Περιφερειακό Συμβούλιο θα διαμορφώνει τους όρους με τους οποίους θα πορευθεί η Ήπειρος μέσα στην δεινή οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας.
gerovasilh_siskepsiΌπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της παράταξης: «Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, όχι μόνο με τους 10 εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους της, αλλά και με τα μέλη της, θα βρίσκεται εκεί, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου, για να δώσει μαζί και δίπλα με τους συμπολίτες μας τον αγώνα για την ανασυγκρότηση και την προκοπή του τόπου μας. Με γόνιμη αντιπολίτευση και προτάσεις, αλλά και αντιστεκόμενη, όπου και όποτε χρειάζεται, με δράσεις και παρεμβάσεις, μαζί και δίπλα με τους συμπολίτες μας. Προασπίζοντας το δημόσιο συμφέρον, τα δημόσια αγαθά, την διαφάνεια και την διασφάλιση όρων ίσης και δίκαιης μεταχείρισης όλων των πολιτών. Για να γίνει η Ήπειρος χώρος ανάπτυξης και ζωής για όλους τους κατοίκους της».

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.