Δωρεάν εισιτήρια για τις ακαδημίες στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος

pas_kali_ofi

Στα πλαίσια της συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την ΕΠΣΗΠ και στον αγώνα πρωταθλήματος «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» θα υπάρξει δωρεάν διάθεση εισιτηρίων προς τις Ακαδημίες των ομάδων του νομου Ιωαννίνων.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στην θύρα 6.

Υπεύθυνοι υποδοχής των νεαρών αθλητών ορίσθηκαν από την Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο Γιώργος Ιωάννου και από την Ε.Π.Σ.Η.Π. ο Παναγιώτης Δαβής.

Τα σωματεία που επιθυμούν οι Ακαδημίες τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα , θα πρέπει να ακολουθούν την παρακάτω διαδικασία:

1.Αποστολή e-mail ή fax στην ΠΑΕ (info@pasgiannina.gr, fax 26510 75579, τηλ 26510 70340) ή στην Ε.Π.Σ.ΗΠ (EPSIP1952@yahoo.com,fax 26510 77647, τηλ. 26510 25610 ), έως Παρασκευή & ώρα 14.00 , όπου θα αναγράφεται ο αριθμός των εισιτηρίων που επιθυμούν και τα ονοματεπώνυμα των νεαρών αθλητών και του συνοδού που θα ορίζει το σωματείο (προπονητής ή μέλος του Δ.Σ.)

2. Οι αθλητές οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με διακριτικά της ομάδας τους (φόρμες), αλλιώς δε θα επιτραπεί η είσοδος τους.

3. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα ξεκινάει μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, στην θύρα 6 και θα διαρκεί για μια ώρα. Για τον συγκεκριμένο αγώνα της Κυριακής η διάθεση θα γίνει αυστηρά τις ώρες 16:00 έως και 17:00.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Στα αγωνιστικά, χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Ο Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του Γιώργο Γεωργουλόπουλο, Βασίλη Αλεξίου και Χρήστο Τσελιόπουλο δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές σε τελειώματα φάσεων και τακτικά παιχνίδια. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωάννου.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ

Το βραβείο του MVP της 12ης αγωνιστικής θα απονεμηθεί στονCristian Gabriel Chavez, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA την Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτήριο-οικοτροφείο Δουραχάνη.


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.