Δύο συλλήψεις για κλοπές στην Ηγουμενίτσα

Igoumenitsa_old_port

Σε ενεχυροδανειστήριο προϊόντα των κλοπών

Συνελήφθησαν, προχθές  το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ηλικίας  35 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της κλοπής, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παράνομης οπλοκατοχής.  Επίσης, η δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνει και έναν 27χρονο ημεδαπό συνεργό τους, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το μεσημέρι τη; Τετάρτης, ο 35χρονος δράστης μετέβη σε ενεχυροδανειστήριο στην Ηγουμενίτσα  και  παρέδωσε κλοπιμαία στον 28χρονο ιδιοκτήτη, τα οποία δεν κατέγραψε στο σχετικό βιβλίο αγοραπωλησιών αργυροχρυσοχοΐας.

Σε  έρευνα στο ενεχυροδανειστήριο και στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • κοσμήματα και άλλα τιμαλφή (λίρες, χρυσά σκουλαρίκια, σταυροί και δαχτυλίδια), την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
  •  το χρηματικό ποσό των 6.535 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των χρυσαφικών.
  •   ένα πιστόλι, μάρκας blowmini, των 6 mm.
  •   χαρτονομίσματα σε δραχμές.
  •   σημειώσεις σχετικά με τις συναλλαγές.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών, που είχε διαπράξει ο 35χρονος δράστης μαζί με τον 27χρονο συνεργό του,  στις αρχές του μήνα, σε σπίτια στην Ηγουμενίτσα και το Κανάλι Πρέβεζας. Μέρος από τα ανωτέρω κατασχεθέντα, αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες, ενώ ερευνάται η προέλευση των υπολοίπων κλοπιμαίων.


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.