Διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Στα Γιάννενα την Τρίτη, 15 Ιουλίου

Συγκέντρωση-διαδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό καλείται στα Γιάννενα την Τρίτη, 15 Ιουλίου στις 8 το απόγευμα, μπροστά στην περιφέρεια Ηπείρου.

Στο κάλεσμα της η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης αναφέρει: «Εδώ και ένα μήνα το Ισραήλ έχει ξεκινήσει επιδρομές σε σπίτια, μαζικές  συλλήψεις και επιθέσεις εναντίον Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη, ενώ συνεχίζει να βομβαρδίζει τη Λωρίδα της Γάζας, σκοτώνοντας και  τραυματίζοντας δεκάδες Παλαιστίνιους, μεταξύ των οποίων αμάχους και  παιδιά, συνεχίζοντας τη φασιστική τακτική της συλλογικής τιμωρίας.
Ο παλαιστινιακός λαός εξεγείρεται για μια ακόμη φορά ενάντια στους  δυνάστες του. Έχουμε χρέος να εκφράσουμε με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη  μας σ’ αυτό το λαό, που για πάνω από έξι δεκαετίες δοκιμάζεται στις  πιο σκληρές και απάνθρωπες συνθήκες κατοχής, αλλά δε λυγίζει.

Στη νέα αυτή προκλητική-βάρβαρη επίθεση του Ισραήλ απέναντι σε  ολόκληρη την Παλαιστίνη, η Πρωτοβουλία  Αλληλεγγύης  στηρίζει τον  αγώνα του παλαιστινιακού λαού εναντίον της φασιστικής ισραηλινής κατοχής».


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.