5η Πανθεσσαλική Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας στον Βόλο

oikogiorti_volos

Από 3 έως 5 Οκτωβρίου

H 5η πανθεσσαλική γιορτή οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας στο πάρκο Αγ. Κωνσταντίνου στο Βόλο. Από την Παρασκευή έως την Κυριακή, 3-5 Οκτωβρίου, οικοπαραγωγοί από τη Θεσσαλία και από όλη την Ελλάδα θα είναι εκεί για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να διαδώσουν ότι ένας άλλος οικολογικός πολιτισμός είναι υπαρκτός και εφικτός.

Ελάτε να γνωριστούμε, να μοιραστούμε γνώσεις και να ανταλλάξουμε ιδέες μέσα από σεμινάρια, εργαστήρια, ομιλίες, προβολές αλλά και να διασκεδάσουμε με τα μουσικά δρώμενα της γιορτής. Φέτος στην Πανθεσσαλική Οικογιορτή θα υπάρχουν μουσικές από τη μία άκρη της χώρας, στην άλλη! Συγκεκριμένα την Παρασκευή την βραδιά ανοίγει το ροκ συγκρότημα του Βόλου EAGER και ακολουθεί ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ με παραδοσιακή κρητική μουσική. Το Σάββατο ξεφαντώνουμε με τη ρέγκε-σκα μπάντα του Βόλου BAND FATALE και συνεχίζουμε το χορό με τους μοναδικούς ΘΡΑΞ ΠΑΝΚόπου με τη βοήθεια της γκάιντας και του νταουλιού θα μας μεταφέρουν στο υπέροχο ηχόχρωμα της Θράκης. Η Κυριακή είναι μέρα τζαμαρίσματος και θα συνοδευτεί από ένα πρόγραμμα reggae-dubμουσικής.

Η φετινή γιορτή είναι αφιερωμένη στο πολύτιμο κοινωνικό αγαθό, το νερό και στο δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης σε αυτό. Είσοδος ελεύθερη για κάθε εκδήλωση. Το πλήρες πρόγραμμα της γιορτής μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα: oikogiortivolos.blogspot.gr


 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.