Στήριξη από Χρ. Μαντά στην ΕΡΑ Ιωαννίνων

H ελεύθερη και δημοκρατική ενημέρωση όρος για ριζικές αλλαγές σε όφελος του κόσμου της εργασίας, σημειώνει σε δήλωσή του ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, με αφορμή τη σημερινή συμπλήρωση ενός αγώνα για ελεύθερη ΕΡΤ.

Αναλυτικά στη δήλωση του ο κ. Μαντάς αναφέρει:

«Σήμερα κλείνει ένας χρόνος από το μαύρο στην ΕΡΤ. Στη διάρκεια αυτού του χρόνου και μέσα από την ηρωική προσπάθεια των εργαζομένων της ΕΡΤ και των αλληλέγγυων, φάνηκε καθαρά ο ρόλος και η σημασία της ελεύθερης και δημοκρατικής ενημέρωσης.

Η ΕΡΑ Ιωαννίνων στάθηκε όλο αυτό το διάστημα πραγματικός φάρος ουσιαστικής ενημέρωσης.

Θέλω να εκφράσω και δημόσια τον σεβασμό μου και την στήριξή μου στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΑ Ιωαννίνων. Είμαι βέβαιος ότι η επόμενη μέρα για την ΕΡΤ δεν θα αργήσει.

Το υπέροχο αυτό αυτοδιαχειριστικό εγχείρημα που ζούμε και από κοντά στην ΕΡΑ Ιωαννίνων σύντομα πιστεύω θα αποτυπωθεί σε μια δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, που θα σέβεται το όνομά της. Θα υπηρετεί δηλαδή το δημόσιο συμφέρον, θα λειτουργεί με διαφάνεια και δημοκρατία, θα είναι χώρος έκφρασης όλων όσων δεν έχουν φωνή. Άλλωστε εμείς ως αριστερά δεν ξεχνάμε ότι H ελεύθερη και δημοκρατική ενημέρωση είναι όρος για ριζικές αλλαγές σε όφελος του κόσμου της εργασίας’».

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.