ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων: Εκτός ορίων ο αυταρχισμός του κ. Καχριμάνη

Ανακοίνωση κριτικής στον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων καταδικάζοντας την επίθεση του τελευταίου σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του στις απολυμένες καθαρίστριες και τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ, Χρήστο Γρίβα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε μια ειρηνική συμβολική διαμαρτυρία των απολυμένων καθαριστριών, που συνοδεύονταν από τον πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων Χρήστο Γρίβα, βρήκε να επιτεθεί ο Περιφερειάρχης κύριος Καχριμάνης! Πράγματι κύριε Καχριμάνη, η δημοκρατία απαιτεί σεβασμό και απαιτεί ιδιαίτερα από τους θεσμικούς παράγοντες να ανέχονται στοιχειωδώς μια συμβολική διαμαρτυρία από τις απολυμένες καθαρίστριες, που η αδικία σε βάρος τους έχει αποτελέσει θέμα ακόμα και για τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Αντί κύριε Καχριμάνη να συμπαρασταθείτε στον αγώνα τους δεν μπορέσατε να συγκρατηθείτε και ‘εξοργιστήκατε’ από μια ειρηνική συμβολική διαμαρτυρία. Μαζί με τον αποτροπιασμό μας για τις ανάλγητες πολιτικές των κ. Σαμαρά -Βενιζέλου που κάνουν ότι μπορούν για να μην δικαιωθεί ο αγώνας των καθαριστριών, ο οποίος έχει ήδη δικαιωθεί πρωτόδικα, εκφράζουμε και τον αποτροπιασμό μας για τις συγκεκριμένη αυταρχική συμπεριφορά του κυρίου Καχριμάνη.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο πλάι των απολυμένων καθαριστριών αλλά και των σχολικών φυλάκων, των εκπαιδευτικών, των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων, μέχρι την τελική τους δικαίωση, μέχρι την ανατροπή της βάρβαρης και ανάλγητης μνημονιακής πολιτικής».

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.