Συλλήψεις για χρέη, χάπια και πλαστό διαβατήριο

Σε συνολικά πέντε συλλήψεις για διάφορα αδικήματα προχώρησε η αστυνομία στην Ήπειρο την Τρίτη, 17 Ιουνίου. Ειδικότερα:

  • ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Το  μεσημέρι της Τρίτης, 17/6 στην πόλη των Ιωαννίνων, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.,  συνελήφθη ένας 24χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21,5 ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
  • ΧΡΕΗ, ΚΑΝΑΛΛΑΚΙ: Το πρωί της Τρίτης στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, συνελήφθη μία 45χρονη ημεδαπή, για χρέη προς το Δημόσιο.  Η 45χρονη δεν είχε καταβάλει προς το Δημόσιο οφειλές, ύψους 82.120,16 ευρώ. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
  • ΚΑΚΑΒΙΑ: Το απόγευμα της Τρίτης στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, συνελήφθη 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, ποινής φυλάκισης 2 μηνών, για παραβάσεις του ΚΟΚ.
  • ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΠΛΑΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ: Συνελήφθη αργά το απόγευμα της Τρίτης στην πόλη της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών σε συνεργασία με το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατείχε Αλβανικό διαβατήριο το οποίο έφερε πλαστές σφραγίδες εισόδου. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε ενώ ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
  • ΠΡΕΒΕΖΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΗ:  Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην Πρέβεζα, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 38χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης 30 ημερών.

 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.