Πέντε Αλβανοί μετανάστες κρυμμένοι στην καρότσα

Τους μετέφερε Έλληνας από το Ράγιο Ηγουμενίτσας στην Αμφιλοχία

Συνελήφθη  το βράδυ της Παρασκευής, 20 Ιουνίου στο Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 55χρονος Έλληνας,  κατηγορούμενος για παράνομη διακίνηση μεταναστών. Επίσης, συνελήφθησαν και πέντε  αλλοδαποί μετανάστες,  Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 36, 54, 43, 57 και 43 ετών.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 55χρονος, βρέθηκαν  κρυμμένοι στο φορτηγό, οι πέντε μετανάστες που δεν είχαν χαρτιά.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 55χρονος είχε παραλάβει, τους πέντε  μετανάστες από το Ράγιο Θεσπρωτίας με σκοπό να τους μεταφέρει στην Αμφιλοχία, έναντι χρηματικής αμοιβής. Επίσης, από τον έλεγχο των στοιχείων των μεταναστών, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν διοικητικά μέτρα απαγόρευσης εισόδου στο έδαφος Schengen.

Από την αστυνομία κατασχέθηκαν το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 55χρονου, δύο κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.