«Ωμή παρέμβαση στη μετάδοση της ομιλίας Τσίπρα»

«Ωμή παρέμβαση» καταγγέλλει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης,αναφερόμενος στον χειρισμό από την ΝΕΡΙΤ της μετάδοσης της αυριανής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει την Κυριακή στο πλαίσιο της 79ης ΔΕΘ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή», ο «πραγματικός λόγος της παραίτησης» της διοίκησης της δημόσιας τηλεόρασης (Αντώνης Μακρυδημήτρης-πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ και Ροδόλφος Μορώνης-αναπληρωτής πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, υπεύθυνος για τον σχεδιασμό του προγράμματος της ΝΕΡΙΤ) είναι η πρωτοφανής απόφαση της ΝΕΡΙΤ να μην καλύψει τηλεοπτικά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.
Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι σε καταρχήν επικοινωνία που είχε με τονδιευθυντή περιεχομένου της ΝΕΡΙΤ αναφορικά με τις μεταδόσεις, εκείνος του ξεκαθάρισε ότι το κανάλι θα αποφασίσει πώς θα χειριστεί και πώς θα καλύψει την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στηνΘεσσαλονίκη.
Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε ότι στην συνέχεια επικοινώνησε με τον κ. Μακρυδημήτρη ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα μεταδοθούν κανονικά και οι δυο συνεντεύξεις.
Ωστόσο, το παρασκήνιο οδήγησε σε ρήξη και παραιτήθηκαν ο κ. Μακρυδημήτρης, αλλά και ο αναπληρωτής του Ροδόλφος Μορώνης, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ:  efsyn.gr  


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.