Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων συμπαραστέκεται στην Παλαιστίνη

Κάλεσμα στην πορεία της Πέμπτης, ενώ ενισχύει τη συλλογή φαρμάκων

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων καλεί τα μέλη του και το λαό των Ιωαννίνων να στηρίξουν δυναμικά τις πρωτοβουλίες και τις πορείες αλληλεγγύης που πραγματοποιούνται στην πόλη μας για τον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης.

logo_syriza«Το δράμα του παλαιστινιακού λαού δεν έχει τέλος. Για τρίτη συνεχή εβδομάδα η κυβέρνηση του Ισραήλ δολοφονεί Παλαιστινίους κάθε ηλικίας, ακόμη και μικρά  παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένους και παράλληλα προκαλεί τεράστιες καταστροφές σε νοσοκομεία και υποδομές κοινής ωφέλειας, αφήνοντας τη λωρίδα της Γάζας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και χωρίς νερό.

Την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ, η Ε.Ε. αλλά και η ελληνική κυβέρνηση τηρούν σιγήν ιχθύος. Δυστυχώς, για μία ακόμα φορά η διεθνής κοινότητα σιωπά μπροστά στα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Όμως, οι λαοί σε όλο τον κόσμο,  από την Αθήνα και το Λονδίνο μέχρι το Παρίσι, τη Ν. Υόρκη και το Κάιρο, στέκονται με αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους. Ενώνουμε κι εμείς τις φωνές μας με τους διαδηλωτές από όλο τον κόσμο  και απαιτούμε να δοθεί ένα τέλος στις δολοφονίες αθώων ανθρώπων και στον παράνομο και ανήθικο αποκλεισμό της Γάζας, διαφορετικά δεν είναι δυνατόν να  υπάρξει καμιά πιθανότητα για εκεχειρία και ειρήνη στην περιοχή», σημειώνει και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον Παλαιστινιακό λαό που παλεύει για το δικαίωμα του στη ίδρυση του ελεύθερου και ανεξάρτητου κράτους του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει  τη συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τον παλαιστινιακό λαό που γίνεται καθημερινά, 10:00-13:00 και 18:00-21:00, μέχρι και την Παρασκευή 1η Αυγούστου μπροστά από τη Νομαρχία.

  • Παράλληλα συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που καλείται αυτή την Πέμπτη 31 Ιουλίου στις 8 το απόγευμα, με αφετηρία το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου (Νομαρχία).

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.