Νέα σύσκεψη για αντιφασιστική πρωτοβουλία

Για αλληλεγγύη στην Ουκρανία

Νέα σύσκεψη για τη συγκρότηση αντιφασιστικής – αντιιμπεριαλιστικής πρωτοβουλίας στην πόλη των Ιωαννίνων, με επίκεντρο τις εξελίξεις στην Ουκρανία, καλείται την Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Μετά από μια πρώτη σύσκεψη για το θέμα της Ουκρανίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 1η Σεπτεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην περιοχή.

«Θεωρούμε σημαντικό ζήτημα την αλληλεγγύη μας στον αγωνιζόμενο Ουκρανικό Λαό και κρίσιμο ζήτημα τη νίκη του. Μια στάση ίσων αποστάσεων τάσσεται στο πλευρό των δυνάμεων του ιμπεριαλισμού. Ταυτόχρονα θεωρούμε πολύ σημαντική την πρώτη νίκη που πέτυχε ο παλαιστινιακός λαός. Μας προβληματίζουν ιδιαίτερα οι εξελίξεις στο Ιράκ. Καλούμε σε σύσκεψη όλους τους φορείς, οργανώσεις και συλλογικότητες για τη συγκρότηση αντιφασιστικής – αντιιμπεριαλιστικής πρωτοβουλίας που θα επεξεργαστεί κρίσιμα διεθνή ζητήματα και θα πάρει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη των θεμάτων αυτών και αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο λαό», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ) το οποίο είχε την πρωτοβουλία για τη σύσκεψη.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.