Νέα Γραμματεία για την παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»

Δήλωση  Μπαρτζώκα για «παλαιοκομματικά ήθη»

Η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» κατά τη διάρκεια της Γενικής της Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, ανέδειξε την νέα Γραμματεία της η οποία αποτελείται από:

Τον Δημήτρη Πάνου, γιατρό ο οποίος εξελέγη Συντονιστής – Γραμματέας της Διοικητικής Επιτροπής.

Την Βάσω Βασιλείου, Πολιτικό Μηχανικό, η οποία εξελέγη αναπληρώτρια Συντονίστρια – Γραμματέας.

Τον Αποστόλη Γαλάρη, Φοιτητή Βιολογίας, ως Ταμία.

Τον Γιώργο Νανάκη, Πολιτικό Μηχανικό, ως Αναπληρωτή Ταμία

Τον Θοδωρή Αλεξίου, Σύμβουλο Επιχειρήσεων, ο οποίος ανάλαβε χρέη Εκπροσώπου Τύπου της Παράταξης.

Επίσης, ως μέλη εξελέγησαν οι: Νίκος Βούστρος -Επιχειρηματίας Ψηφιακών Μέσων, Κώστας Σακκάς – Πολιτικός Μηχανικός, Χρήστος Αθανασόπουλος – Ιδιωτικός Υπάλληλος και Κώστας Ταμβακολόγος – Επιχειρηματίας.

Στην Γραμματεία επίσης συμμετέχει ο επικεφαλής της Παράταξης Άρης Μπαρτζώκας – Αναπλ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κυριαζής – Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

Η Γενική Συνέλευση εξέλεξε επίσης ως όργανα της Παράταξης την Ελεγκτική Επιτροπή και το Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Η ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Ελεγκτική Επιτροπή αποτελείται από τους: Χρήστο Νάκα – Συνταξιούχο ΕΤΕΠ Παν/μίου Ιωαννίνων, Ευάγγελο Ευαγγέλου – Αναπλ. Καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Φώτη Ράπτη – Οικονομολόγο.

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εξελέγησαν οι: Μιχάλης Φαρσαρώτας – Έμπορος, Αλέξανδρος Διαμάντης – Κινηματογραφιστής και Παναγιώτης Νικολαϊδης – Επιχειρηματίας.

Η θητεία των νέων οργάνων αρχίζει την 1η Ιανουαρίου 2015 και είναι ετήσια.

Επιπλέον, η Γενική Συνέλευση ψήφισε το Καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό της παράταξης οι οποίοι εξασφαλίζουν την δημοκρατική της λειτουργία και την αντιπροσωπευτικότητα των απόψεων των μελών της.

Η Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» καλεί όλους τους συνδημότες μας να ενημερωθούν για τις αρχές και τις θέσεις της και να συμμετέχουν στις διαδικασίες της, προωθώντας μια νέα αντίληψη για τη διοίκηση τους Δήμου μας μακριά από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

Αρης Μπαρτζώκας, Δημήτρης Πάνου

Αρης Μπαρτζώκας, Δημήτρης Πάνου

Α. ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ: «ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΗΘΩΝ»

Με το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, ο επικεφαλής της Παράταξης Άρης Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Μια ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία για την παράταξή μας ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο αναδεικνύοντας τα βαθιά δημοκρατικά μας πιστεύω τόσο στη θεωρία όσο και στην εφαρμογή τους.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Παράταξής μας που συμμετείχαν στις διαδικασίες και να καλέσω όσους άλλους συνδημότες μας πιστεύουν στις αρχές και τις θέσεις μας να αναπτύξουν την Παράταξή μας και να γίνουν μέλη της.

Είμαστε μια νέα Δημοτική Παράταξη που με την πρώτη κάθοδό μας στις Δημοτικές εκλογές οι συνδημότες μας τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς μας δύο θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δυστυχώς όμως, με την παρουσία μας εκεί γίναμε, από τις πρώτες κιόλας συνεδριάσεις του, μάρτυρες παλαιοκομματικών ηθών και πρακτικών που δεν τιμούν ούτε το Δημοτικό μας Συμβούλιο αλλά ούτε και το επίπεδο της πολιτικής που θα πρέπει να αναπτύσσεται μέσα σε αυτό.

Αυτό το ήθος κι αυτές τις πρακτικές θα αντιπαλέψουμε σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού τόσο μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στον Δήμο μας.

Η νέα Γραμματεία της Παράταξης μας αποτελείται από άτομα καταξιωμένα στην κοινωνία του Δήμου μας. Τα μέλη της αντιπροσωπεύουν όλες τις δυνάμεις του τόπου μας και το έργο της, αν και βαρύ, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο τόσο για την Παράταξή μας όσο και για τον τόπο μας».

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.