Κωπηλασία: Ασημένιοι Τσίλης, Τζιάλλας

Το ασημένιο μετάλλιο στην τετράκωπο άνευ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών -Γυναικών που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον ποταμό Σάβα της Βελιγραδίου κατέκτησαν ως μέλη της ελληνικής εθνικής ομάδας οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας.

Τσίλης, Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου επέστρεψαν δυναμικά στο προσκήνιο μετά ένα χρόνο αποχής, αφού είχαν να αγωνιστούν από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου (όπου μαζί με τον Στέργιο Παπαχρήστο είχαν κατακτήσει την 4η θέση) και μαζί με τον Διονύση Αγγελόπουλο κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο βάζοντας ξανά την Ελλάδα στο κάδρο των μεγάλων δυνάμεων του αγωνίσματος.

Η ελληνική τετράκωπος ξεκίνησε από την 4η θέση για να μαζέψει όμως τη διαφορά μέτρα με το μέτρο και τελικά να ξεπεράσει την Ιταλία τερματίζοντας πίσω από την βρετανική βάρκα που είχε φύγει μπροστά από την αρχή. Το ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε σε 5:51.20 ενώ η Βρετανία πήρε το χρυσό με 5:46.86 και η Ιταλία το χάλκινο με 5:51.72.

ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Εξάλλου, η πρωταθλήτρια του ΝΟΙ Ελένη Διαμάντη κατέλαβε την 4η θέση στον Γ΄τελικό του σκιφ γυναικών και την 16η στη γενική του αγωνίσματός της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.