Κερδίστε προσκλήσεις για Πάνο Κατσιμίχα και Κίτρινα Ποδήλατα

katsimixas_kitrina podilata1

Το Pamvotis Press κληρώνει δύο προσκλήσεις για τη συναυλία Πάνου Κατσιμίχα και Κίτρινα Ποδήλατα στον Πολυχώρο Αγορά το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 22:00.
Οι αναγνώστες/ριες που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να στείλουν email με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο info@pamvotispress.gr με θέμα «Προσκλήσεις για Κατσιμίχα- Κίτρινα Ποδήλατα» μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης θα ανακοινωθεί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου.

«Νice ‘n’ easy» tour
Η μουσική του Πάνου Κατσιμίχα δεν χρειάζεται συστάσεις, μας συντροφεύει μέχρι σήμερα ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς.
Μαζί του, το γνωστό για τις ιδιαίτερες live εμφανίσεις του, ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, με ανεξάντλητη ενέργεια και εκρηκτική σκηνική παρουσία, αποδεικνύει πως η «αλήθεια» μιας συναυλίας μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας σε δύσκολους καιρούς.
Δυο διαφορετικές μουσικές γενιές, μα όμως και τόσο ίδιες, ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια μπορούν να εξηγήσουν.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει… και τίποτα δεν είναι όπως παλιά… μένει όμως ακόμα ένα… κοινό πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά …
Η πιο δυναμική συναυλιακή παρέα της χρονιάς στην πιο «nice n” easy» περιοδεία.

Info
Μουσική Σκηνή Πολυχώρος Αγορά, Κατσάρη 11, Ιωάννινα
Τηλ: 2651 079855
Ειδική τιμή προπώλησης 8 ευρώ
Μόνο από Πέμπτη 27/11 έως Δευτέρα 1/12!
Εισιτήρια: Προπώληση 12€ , Είσοδος 15€
Σημεία Προπώλησης:
ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Ν. Ζέρβα 1, Βιβλιοπωλείο ΠΡΟΚΟΣ, Πολυχώρος ΑΓΟΡΑ, www.viva.gr

Χορηγός επικοινωνίας: Pamvotis Press


 

Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.