Διαγωνισμός φωτογραφίας από την “Κα.Δρώ”

Η Φωτογραφική Ομάδα Φιλιππιάδας “Κα.Δρώ” διοργανώνει και φέτος  από τις 10 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2014 ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας. Το θέμα έχει τίτλο “Στιγμές στο φως”.

“Στιγμές κάτω από τον ήλιο, στο φως του φεγγαριού, στιγμές με πρόσωπα οικεία, με πρόσωπα άγνωστα , στιγμές καθημερινές, στιγμές μοναδικές, Στιγμές που αποτελούν τις δικές μας διαδρομές…”

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποθανατίσουν  τις δικές τους  “φωτεινές στιγμές” και να κοινοποιήσουν τις φωτογραφίες τους στη σελίδα της “Κα.Δρώ” στο facebook.

Όροι Συμμετοχής:
1) Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 10 Αυγούστου και λήγει στις 10 Σεπτεμβρίου 2014
2) Ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσει έως τρεις (3) φωτογραφίες
3) Η κάθε φωτογραφία που θα δημοσιεύεται θα φέρει ως τίτλο το θέμα του διαγωνισμού και τον αύξοντα αριθμό της καθεμιάς π.χ. “Στιγμές στο φως ” # 1
4) Δεκτές στον διαγωνισμό θα γίνονται μόνο οι φωτογραφίες που θα έχουν ημερομηνία λήψης εντός της χρονικής περιόδου που τρέχει ο διαγωνισμός.
5) Τα ονόματα των νικητών με τις 3 καλύτερες φωτογραφίες- σύμφωνα με την κριτική επιτροπή- θα ανακοινωθούν στις 20 Σεπτεμβρίου 2014
6)Για όσους δεν διαθέτουν λογαριασμό facebook, οι φωτογραφίες τους θα γίνονται δεκτές στο e-mail μας: admin@kadrw.gr με την ένδειξη: Διαγωνισμός φωτογραφίας “Στιγμές στο φως”
Βραβείο:
Οι 3 φωτογραφίες που θα διακριθούν θα εκτυπωθούν σε μεγάλη διάσταση (100cm x 70cm) και θα δοθούν με το κάδρο τους στους νικητές, στη βράβευση που θα πραγματοποιηθεί στην έναρξη των σεμιναρίων της Φωτογραφικής Ομάδας Κα.Δρώ στις αρχές του Οκτωβρίου.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.