Άνθρωποι της καθημερινότητας σήμερα στην ΕΡΑ Ιωαννίνων

Πανελλαδική εκπομπή από τις 4.30 έως τις 6 το απόγευμα

Σε πανελλαδικό δίκτυο εκπέμπει σήμερα ελεύθερη ΕΡΑ Ιωαννίνων φιλοξενώντας ανθρώπους της καθημερινότητας από το Βόλο μέχρι τα Γιάννενα και την Αλβανία και μιλούν για τη ζωή τους.

Ο Δήμος Παλαμίδας θα μπορούσε να είναι ποιητής, αλλά είναι συνταξιούχος μαθηματικός και εσχάτως εστιάτορας. Δεν ξέρει όμως ότι «διακοσμεί» την προσωπικότητά του η Ελίνα Παναγάκου η οποία λατρεύει την παραλία της Μελανής και το «Μαγισσάκι».

Η Χριστίνα Γερακούλη-Μανίλαη διηγείται τη φυγή της από την Αλβανία στην Ελλάδα. Ήρθε για δουλειά, αλλά τελικά αρραβωνιάστηκε στα Γιάννενα, παρότι είχε απορρίψει την αρχική και τυχαία πρόταση του νυν άνδρα της στο στρατόπεδο του Καλπακίου. Την περίοδο εκείνη της μεγάλης φυγής θα σχολιάσει στην ΕΡΑ ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής» και του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) Σταύρος Τζίμας.

Ο Λευτέρης Σαρρέας γλεντάει για περισσότερο από 40 χρόνια τους Ηπειρώτες και θυμάται καταστάσεις εκτός ελέγχου. Ένα τρακτέρ μπήκε στο μαγαζί που έπαιζε τα ξημερώματα και κάποιος γλεντζές κάρφωσε ένα μαχαίρι στο τραπέζι. Ο Νίκος Μπατσής σκιαγραφεί το μουσικό του ύφος και την προσωπικότητά του συμβάλλοντας στο να μάθουμε περισσότερα για τον Ζαγορίσιο καλλιτέχνη.

Αυτή την Τετάρτη, 6 Αυγούστου από τις 4.30 έως τις 6 το απόγευμα στην ertopen.

Η επιμέλεια και η παρουσίαση της εκπομπής ανήκει στο Σωτήρη Αργύρη.

Στην ΕΡΑ Ιωαννίνων και τους 88,2 στα fmκαι τις κατά τόπους συχνότητες του δικτύου της ertopen.

Διαδικτυακά μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή στο ertopen.com.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.