Αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη από το σωματείο γεωπόνων

Την αλληλεγγύη του στον αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού εκφράζει το ΔΣ του Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου-Λευκάδας.

«Περίπου 1,8 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι, εγκλωβισμένοι στην στενή φυλακή της Λωρίδας της Γάζας δέχονται ανηλεή επίθεση από στεριά, θάλασσα και αέρα.

Στόχος των Ισραηλινών είναι να τσακίσουν το ηθικό ενός ανυπόταχτου λαού που εδώ και μισό αιώνα παλεύει αλύγιστος για γη και ελευθερία. Ένας ηρωικός λαός που δεν υποτάχθηκε, που δεν υπόταξε τον αγώνα του στα συμφέροντα του ενός ή του άλλου ιμπεριαλιστικού κέντρου.

Η  Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ συντάσσονται με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ επειδή η αντίσταση των παλαιστινίων μπαίνει εμπόδιο στους σχεδιασμούς τους αλλά και για να τρομοκρατήσουν όλους τους λαούς της ευρύτερης περιοχής.

Το κράτος του Ισραήλ στηρίζει και η κυβέρνηση των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, προωθώντας τα συμφέροντα του Ελληνικού κεφαλαίου που τα τελευταία χρόνια ταυτίζονται με αυτά του Ισραήλ στην περιοχή μας», σημειώνει καταγγέλλοντας τη «διεθνή εκστρατεία γενοκτονίας του παλαιστινιακού λαού».

Ακόμη το σωματείο συντάσσει τις δυνάμεις του με το διεθνές κίνημα κατακραυγής, τους χιλιάδες διαδηλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο για μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Παλαιστίνη.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.