Αλληλεγγύη και από την Αριστερή Παρέμβαση στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη, 24 Ιουλίου στα Γιάννενα (8 μ.μ. μπροστά από την Περιφέρεια) απευθύνουν οι παρατάξεις Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή και Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με την Αριστερή Παρέμβαση: «Ο στόχος των Σιωνοφασιστών δεν είναι η ‘ΧΑΜΑΣ’ όπως λένε. Ο στόχος τους είναι να τσακίσουν το ηθικό ενός ανυπόταχτου λαού που εδώ και μισό αιώνα παλεύει αλύγιστος για γη και ελευθερία. Ένας ηρωικός  λαός που δεν υποτάχθηκε, που δεν υπόταξε τον αγώνα του στα συμφέροντα του ενός ή του άλλου ιμπεριαλιστικού κέντρου. 

Για αυτό το λόγο σύσσωμος ο βάρβαρος ιμπεριαλιστικός κόσμος, οι δυνάμεις του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού, συντάσσονται με το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ. Έτσι ώστε να παραμείνει ισχυρός ο χωροφύλακας των συμφερόντων τους σε μια στρατηγική περιοχή όπως αυτής της Μέσης Ανατολής.

Το Σιωνιστικό δολοφονικό κράτος του Ισραήλ στηρίζει και η μνημονιακή ελληνική κυβέρνηση της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ακολουθώντας  τα μεγάλα αφεντικά, αλλά και τα συμφέροντα του Ελληνικού κεφαλαίου που τα τελευταία χρόνια ταυτίζονται με αυτά του Ισραήλ στην περιοχή μας».

 “ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ” Ο Φ. ΦΙΛΙΟΣ

«Στο κατόπι και ο Δήμος Ιωαννιτών, το δημοτικό συμβούλιο, που διαμέσου του νυν δημάρχου Φ. Φίλιου, σαν τον ‘Πόντιο Πιλάτο’, κράτησε ίσες αποστάσεις ανάμεσα στους θύτες σιωνιστές και τα θύματα, παίρνοντας θέση υπέρ των δολοφόνων του παλαιστινιακού λαού. Το να σταματήσει ο πόλεμος, δίχως οι παλαιστίνιοι να αποκτήσουν μια πραγματικά ελεύθερη πατρίδα, σημαίνει πως θα συνεχιστεί η καταπίεση τους», προσθέτουν οι παρατάξεις και  ζητούν να συνεδριάσει άμεσα το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου και εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων υιοθετώντας ψήφισμα ξεκάθαρης αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο Παλαιστινιακό λαό.

Η Αριστερή Παρέμβαση καταγγέλλει τη διεθνή εκστρατεία γενοκτονίας του παλαιστινιακού λαού, συντάσσει τις δυνάμεις της με το διεθνές κίνημα κατακραυγής, τους χιλιάδες διαδηλωτές σε ολόκληρο τον κόσμο και απαιτεί:

  • Να σταματήσει ΤΩΡΑ η ισραηλινή επίθεση στη Γάζα.
  • Να τιμωρηθούν οι εγκληματίες πολέμου πολιτικοί και στρατιωτικοί του Ισραήλ.
  • Να διακοπούν άμεσα οι διπλωματικές και στρατιωτικές σχέσεις της χώρας μας με το τρομο-κράτος του Ισραήλ.
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.