48 χρονών έγινε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Γενέθλια για τον «Άγιαξ της Ηπείρου»

Γενέθλια έχει σήμερα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καθώς ιδρύθηκε στις 8 Ιουλίου 1966.

Δυο σωματεία, Ατρόμητος και Αβέρωφ, με κύρια αθλητική ενασχόληση το ποδόσφαιρο, αντιλαμβανόμενα πως για τα Γιάννινα μάλλον πολυτέλεια ήταν η συνύπαρξη τους, προχώρησαν σε συνένωση αγνοώντας, μπρος το κοινό καλό, οποιαδήποτε πολιτική η κοινωνική διαφορά, με σκοπό να δημιουργηθεί ένας ενιαίος μεγάλος σύλλογος, ώστε να αξιοποιηθούν οι παίχτες και το ικανό διοικητικό δυναμικό τους.

Στις 8 Ιουλίου 1966, εγκρίθηκε το καταστατικό του νέου συλλόγου με την επωνυμία «Πανηπειρωτικός Αθλητικός Σύλλογος  ΠΑΣ Γιάννινα. Πέντε χρόνια αργότερα, με τον ερχομό του Αργεντίνου προπονητή Γκομέζ Ντεφαρία και την προσθήκη των συμπατριωτών του ποδοσφαιριστών, Κοντογιωργάκη, Γκλασμάνη, Αλβαρεζ, Μοντέζ, Λίσα, Παστερνάκη όλη η Ελλάδα θα μιλάει με θαυμασμό για τον ο AJAX της ΗΠΕΙΡΟΥ…

 proponese_8_7ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Ασκήσεις βασικής αντοχής και δύναμης περιελάμβανε η σημερινή πρωινή προπόνηση.Από την προπόνηση αποχώρησε, με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Κ20, Πανταζής. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο το απόγευμα. Το απογευματινό πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει τεχνικοτακτικά παιχνίδια. Επόμενη προπόνηση αύριο στις 8 το πρωί στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, στην Ανατολή.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.