3ο Ioannina Street Theater Festival: Πρώτη μέρα στην πλατεία Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος

Σήμερα Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 πραγματοποιείται η έναρξη του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Ιωαννίνων «Ioannina Street Τheater Festival». Η γιορτή των παραστατικών τεχνών ξεκινά στους δημόσιους χώρους της πόλης των Ιωαννίνων, με περισσότερες από δέκα παραστάσεις κουκλοθέατρου, τσίρκου, θεάτρου, μουσικής και χορού, καθώς και διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους να λαμβάνουν χώρα το τριήμερο από την Πέμπτη 28 έως το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014. Είσοδος ελεύθερη.

Το Πρόγραμμα της ημέρας:
Σήμερα Πέμπτη 28 Αυγούστου, το Ioannina Street Theater Festival θα διεξαχθεί στην Πλατεία Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος (πίσω από το λύκειο της Ζωσιμαίας στην οδό Βηλαρά) ξεκινώντας στις 18.15 με παιδικό εργαστήριο κολάζ από την Αθηνά Κακάβα. Το εργαστήριο διαδέχεται στις 19.00 η παράσταση κουκλοθέατρου «Ακροβασίες» από τους ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ, συνεχίζοντας με δύο παραστάσεις τσίρκο από τους Christian the Unpredictable και Pomet στις 19.30 και στις 20.15 αντίστοιχα. Στις 20.45 η Αφροδίτη Γεωργίου παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθέατρου «Άλφα» που διακρίθηκε για την καινοτομία της στην 4η Συνάντηση Νέων Κουκλοπαικτών στο διεθνές Φεστιβάλ του Κιλκίς και οι μαθητές του 3ου έτους του θεατρικού εργαστηρίου του Politheatro κλείνουν τη βραδιά με την παράσταση «Άνευ ουσίας και σημασίας» σε σκηνοθεσία της Γιάννας Κούλα στις 21.15.

To Ioannina Street Theater Festival συνδιοργανώνεται από την Α.Μ.Κ.Ε Multi-art Projects και το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών.
Χορηγός Επικοινωνίας: Pamvotis Press
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.streetheater.gr και τη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook.


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.