Στους εργαζόμενους του Δήμου Ιωαννιτών η Αριστερή Παρέμβαση

Έντονη οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις των εργαζόμενων του δήμου Ιωαννιτών από την συνεχιζόμενη λιτότητα και την αντεργατική λαίλαπα των μνημονιακών  κυβερνήσεων της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΕΕ. Αυτό εκτιμούν

η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο με υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο το Νίκο Ζήκο και η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή με επικεφαλής το Χρήστο Πατσούρα κλιμάκιο των οποίων επισκέφτηκε τους εργαζόμενους του Δήμου Ιωαννιτών.

Στους εργαζόμενους τονίστηκε πως δεν έχουν να περιμένουν τίποτε ούτε από τους κυβερνώντες, ούτε από τα τοπικά παρακλάδια τους,  τους μνημονιακούς δημάρχους και περιφερειάρχες. Με την ψήφο και τους αγώνες τους οι εργαζόμενοι μπορούν να βάλουν φρένο σε αυτούς που τους καταστρέφουν την ζωή και το μέλλον των παιδιών τους, εκτιμά η παράταξη.

Για αυτό το λόγο τα μέλη και οι υποψήφιοι της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στην Ήπειρο και της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στα Γιάννενα για την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή  κάλεσαν τους εργαζόμενους να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων, ψηφοδέλτια λαϊκών αγωνιστών που βρίσκονται μπροστάρηδες στους αγώνες.

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.