‘Δικέφαλη’ μάχη για Κοροβέση

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Κοροβέσης. Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Κοροβέση κυκλοφόρησε έντονα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του «Δικεφάλου του Βορρά» ο οποίος με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη θέλει την επόμενη χρονιά να ενισχύσει περισσότερο το ελληνικό στοιχείο. Ενδιαφέρον για τον 22χρονο χαφ έχει ήδη εκδηλώσει η ΑΕΚ.

Οι απαιτήσεις που φέρεται έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα για να παραχωρήσει τον παίκτη είναι στα 300.000 ευρώ κάτι που η ΑΕΚ θα επιδιώξει να ρίξει. Μετά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, δεν αποκλείεται κι ένας μίνι πλειστηριασμός για το πού θα καταλήξει ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του ΠΑΣ την τελευταία διετία. Το συμβόλαιο του Κοροβέση ισχύει έως φετινό καλοκαίρι.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο Νίκος Κοροβέσης  γεννήθηκε   στη  Χαλκίδα   στις 10 Οκτωβρίου του 1991 από όπου και κατάγεται  και είναι  γιος  του βετεράνου του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου Ηλία Κοροβέση.

Ξεκίνησε την  ποδοσφαιρική του καριέρα  στο Λήλα  Μίστρου και έκανε την πρώτη του μεταγραφή  στον   ΠΑΟΚ Χαλκίδας. Στη συνέχεια  βρέθηκε να φοράει  το περιβραχιόνιο του αρχηγού  στην  ομάδα  της Κάνηθου  και όλα αυτά με σταθερή  τη συμμετοχή του στη Μικτή  Νέων της ΕΠΣ Εύβοιας και σε ηλικία  μόλις 17 ετών. Οι διακρίσεις του στη  Μικτή Εύβοιας  και  τα παιχνίδια  που πήρε στα πόδια του στην Κ20 του Πανιωνίου αν και με  ανικανοποίητες τις  επιθυμίες  του ως εκεί,  του άνοιξαν ωστόσο το δρόμο  του επαγγελματισμού  με  πρώτο σταθμό την  ομάδα του  Παναιγιάλειου (Αίγιο), όπου συμπλήρωσε  21 επιτυχείς συμμετοχές. Από τον  Παναιγιάλειο  πέρασε  το  2011 στον Απόλλωνα Αθηνών  (Ελαφρά Ταξιαρχία)  όπου ο Νίκος   αναδεικνύει  το ταλέντο  του με  θεαματική   πρόοδο  με το είναι  ο κορυφαίος  παίκτης  στις  19 συμμετοχές  που εξασφάλισε. Ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2012.

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.