Αριστερή Παρέμβαση: Ούτε Μπέγκας, ούτε Γκόντας

Τόσο η παράταξη του Γκόντα  όσο και η παράταξη του Μπέγκα είναι οι τοπικοί εκφραστές της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής της συγκυβέρνησης (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ. εκτιμά η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα και  η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο.

Η γενική συνέλευση των παρατάξεων, με επικεφαλής τους Χρήστο Πατσούρα και Νίκο Ζήκο αντίστοιχα, συνεδρίασε κι αφού χαιρετίζει τους εκατοντάδες αγωνιστές που ενίσχυσαν τους συνδυασμούς της στην Ήπειρο και στα Γιάννενα, τοποθετείται ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής:

«Τα ψηφοδέλτια που αντιμάχονται στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στηρίζονται από επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εκμεταλλευόμενοι τον υδάτινο πλούτο της περιοχής, μεγάλες δημόσιες εκτάσεις που διαθέτει η πόλη μας (στρατόπεδο βελισσαρίου, παραλίμνια περιοχή κ.α.), καθώς και τα νέα σχέδια για ιδιωτικοποιήσεις βασικών τομέων του Δήμου, όπως η διαχείριση και ο έλεγχος των απορριμμάτων.

Τα ψηφοδέλτια του Γκόντα και του Μπέγκα δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντα των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι της περιοχής μας όχι μόνο δεν πρέπει να στηρίξουν κανένα από τα δύο ψηφοδέλτια αυτά, αλλά πρέπει να ετοιμάζονται για τους νέους αγώνες που πρέπει να οργανωθούν για να ματαιώσουν αυτές τις επιδιώξεις». Καταλήγοντας ζητά την υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην προοπτική της αντικαπιταλιστικής ανατροπής για την χώρα μας και τους εργαζόμενους.

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.