Πωλητήρια από ΤΑΙΠΕΔ και στα Γιάννενα

geniki litharitsia

Πωλητήριο σε εκτάσεις του Δημοσίου στην πόλη των Ιωαννίνων βάζει το ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Ξεπουλήματος της Δημόσιας Περιουσίας).

Ειδικότερα, η διυπουργική επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων, μεταβίβασε νευραλγικά «φιλέτα» στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), σε όλη την Ελλάδα.

Στο ΤΑΙΠΕΔ μεταφέρονται τρία ακίνητα, κυριότητας του Περιφερειακού Συστήματος Υγείας και Πρόνοιας Ηπείρου στην περιοχή των Αμπελοκήπων Ιωαννίνων, επί της οδού Χ. Μακρή και Καλπακίου.

Πρόκειται για τρία γεωτεμάχια, έκτασης 1.006 τ.μ., 2.740 τ.μ. και 1.031 τ.μ. αντίστοιχα, τα οποία πέρασαν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όταν καταργήθηκε το Θεραπευτήριο Χρονιών Παθήσεων Παιδιών Ιωαννίνων.

Επίσης, μεταβιβάστηκαν άλλα πέντε ακίνητα που βρίσκονται στην περιοχή Αγ. Νικολάου Κοπάνων επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στα Γιάννενα, έκτασης, 4.591 τ.μ., 2.137 τ.μ., 18.719 τ.μ., 813 τ.μ. και 17.388 τ.μ., αντίστοιχα. Ακόμη, στο ΤΑΙΠΕΔ μεταφέρεται άλλο ένα ακίνητο 12.946 τ.μ. που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις των τοπικών φορέων και ειδικότερα του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου, στην πρόθεση του ΤΑΙΠΕΔ να ξεπουλήσει τα πάντα και στην Ήπειρο.

Related News

One Response

Leave a Reply
  1. G Anesis
    Jul 07, 2014 - 10:19 AM

    Τι άλλο θα συμβεί σε αυτή τη χώρα, ξεπουλήθηκαν τα πάντα και ακόμη χρωστάμε.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.