Έκτακτη επιχορήγηση 2 εκατ. ευρώ για οδοποιίας στην πόλη  

ektelountai erga1

Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Έκτακτη επιχορήγηση 2 εκατ. ευρώ πρόκειται να λάβει ο Δήμος Ιωαννιτών από το Υπουργείο Υποδομών, ώστε να προχωρήσουν έργα βελτίωσης υποδομών. Πρόκειται κυρίως για ασφαλτοστρώσεις στην πόλη των Ιωαννίνων όπου πολλοί δρόμοι θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών  έλαβε τη σχετική διαβεβαίωση στη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Στη συνάντηση με τον Υπουργό τέθηκε και το θέμα του τραμ και συμφωνήθηκε να προχωρήσει η ωρίμανση των μελετών ώστε «να αποτελέσει μια σημαντική διεκδίκηση για την επόμενη προγραμματική περίοδο», όπως δήλωσε ο κ. Μπέγκας.

Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών έθεσε στον Υπουργό το θέμα της πτητικής αναβάθμισης του Αεροδρομίου Ιωαννίνων ώστε «να εξυπηρετήσει τη λογική του τουριστικού προορισμού που εμείς επιδιώκουμε», όπως είπε. Σύμφωνα με το Δήμαρχο, ο κ. Χρυσοχοϊδης «είναι ένθερμος υποστηρικτής αυτής της λογικής και δεσμεύθηκε να βοηθήσει προς κάθε κατεύθυνση».

Την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και νέα συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννιτών με τον κ. Χρυσοχοϊδη, ειδικά για το θέμα του Αεροδρομίου.

Επίσης τις επόμενες ημέρες θα γίνουν υπηρεσιακές συναντήσεις με στελέχη του Υπουργείου Υποδομών, με στόχο την προετοιμασία του Δήμου Ιωαννιτών ώστε να διεκδικήσει χρηματοδοτήσεις έργων από το Τομεακό Πρόγραμμα του Υπουργείου τη νέα προγραμματική περίοδο.


Related News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.