Γιάννενα: Φωτογραφίες από το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Λίγος κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των φορέων της εκπαίδευσης στο σημερινό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα.

Γύρω στα 200 άτομα πορεύτηκαν με αφετηρία την Ακαδημία διαδηλώνοντας την αντίθεσή τους στις διαγραφές φοιτητών, στην παραπέρα εμπορευματοποίηση της εκπαίδευσης, τις διαθεσιμότητες-απολύσεις στο πανεπιστήμιο και την αξιολόγηση στα σχολεία.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν ο Σύλλογος Φοιτητών Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου, η τοπική ΕΛΜΕ, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι Αγωνιστικές Κινήσεις, πανεπιστημιακοί και οι εργαζόμενοι-απολυμένοι της ΕΡΑ Ιωαννίνων.

Η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι από την Ακαδημία κι αφού πέρασε από κεντρικούς δρόμους του εμπορικού κέντρου κατέληξε στην κεντρική πλατεία. Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν ολιγόλεπτη στάση έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ιωαννίνων, στον πεζόδρομο της Νικ. Παπαδοπούλου, όπου εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους με αφορμή και τη συμπλήρωση (αύριο Παρασκευή) ενός χρόνο από την εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

Γιώργος Παπαχριστοδούλου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

agonistikes_kiniseis

Αγωνιστικές κινήσεις

elme_ioannina06112013

ΕΛΜΕ Ιωαννίνων

elme_shmaies

Στην Πυρσινέλλα

era_poreia_noemvris

Παρούσα και η ΕΡΑ

ergazomenoi_panepistimio_noemvr

Εργαζόμενοι πανεπιστημίου

foitites_iatrikh

Σύλλογος Ιατρικής


Related News

One Response

Leave a Reply
  1. !!!
    Nov 08, 2014 - 07:10 PM

    οι προηγουμενες πορειες για το εκπαιδευτικο στα γιαννενα ποσο κοσμο ειχαν? γιατι για τα δεδομενα του συλλογου ιατρικης, αυτο που εκανε θεωρω οτι ηταν αρκετα επιτυχημενο και ελπιδοφορο

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.