Εκτός κυβέρνηση ο αρτινός «Κασιδιάρης» Γιώργος Στύλιος (Video)

Εκτός κυβέρνησης τέθηκε ο βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στύλιος, μετά την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη στην ολομέλεια της Βουλής, λέγοντας «θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη». Την παραίτησή του ζήτησε ο πρωθυπουργός αφού πληροφορήθηκε το επεισόδιο.

Στην ουσία πρόκειται για μία κίνηση εντυπωσιασμού από πλευράς του πρωθυπουργού καθώς ζήτησε την αποχώρηση του κ. Στύλιο από το κυβερνητικό σχήμα, αλλά όχι την παραίτησή του από το αξίωμα του βουλευτή καθότι ο κ. Στύλιος παραμένει πιστός στην κυβερνητική γραμμή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Στύλιος είχε αναλάβει καθήκοντα στις 2 Σεπτεμβρίου 2014, αντικαθιστώντας τον Κώστα Κουκοδήμο ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Έμεινε δηλαδή στη θέσή του- η οποία θα του εξασφάλιζε έναν καλύτερο μηχανισμό ώστε να εκλεγεί ξανά βουλευτής Άρτας-λίγο παραπάνω από δύο μήνες.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ

Το επεισόδιο ξεκίνησε κατά την συζήτηση ερώτησης της Λ. Κανέλλη για την παιδική πείνα και τα παιδιά που λιποθυμούν από πείνα στα σχολεία. Κατά την δευτερολογία του υφυπουργού Παιδείας Γ. Στύλιου η Λ. Κανέλλη τον διέκοπτε και του έλεγε ότι «μου ακουστήκατε ως η Μαρία Αντουανέτα». Ο υφυπουργός Παιδείας προσπαθούσε να εξηγήσει το κυβερνητικό πρόγραμμα για τα φρούτα στα σχολεία και η Λ. Κανέλλη του έλεγε ότι τα παιδιά πεινούν και εκείνος μιλά για φρούτα στη διατροφή τους, ως να πρόκειται για παντεσπάνι.

Εκνευρισμένος ο Γ. Στύλιος της είπε «θέλετε Κασιδιάρη, θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη, αλλά δεν θα γίνω Κασιδιάρης. Ο Στύλιος δεν θα γίνει Κασιδιάρης». «Εγώ τον έκανα Κασιδιάρη; Κασιδιάρης ήταν από μόνος του», απάντησε σε έντονους τόνους η βουλευτίνα του ΚΚΕ. «Εγώ πήγα Δημοτικό σε ένα ορεινό χωριό στην Άρτα και δεν μεγάλωσα εκεί που μεγαλώσατε εσείς», είπε ο Γ. Στύλιος.

Μιλώντας με δημοσιογράφους η Λ. Κανέλλη είπε ότι στις 12 Νοέμβρη έχει την δίκη με τον Ηλ. Κασιδιάρη, του οποίου και βασική υπερασπιστική γραμμή είναι –όπως είπε- ότι είναι ένας πράος άνθρωπος που τον εξαγρίωσε εκείνη. Υπαινίχθηκε δηλαδή ότι την υπερασπιστική γραμμή Κασιδιάρη «υιοθέτησε» ο υφυπουργός Παιδείας.

Ο κ. Στύλιος ζήτησε συγγνώμη μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες από τη βουλευτή του ΚΚΕ. “Οι εντάσεις καμιά φορά μπορεί να οδηγούν σε λεκτικές υπερβολές” υποστήριξε, ενώ δήλωσε πως καταδικάζει “τις πρακτικές και τις συμπεριφορές του κυρίου Κασιδιάρη”.  Γ.ΠΑΠ.

(Με πληροφορίες από την ΑΥΓΗ)


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.