Συγκέντρωση φαρμάκων για το δημοτικό φαρμακείο Ιωαννίνων

Στις 8 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία farmaka_okpapa

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών  στην προσπάθεια στήριξης της λειτουργίας του Δημοτικού Φαρμακείου Αλληλεγγύης διοργανώνει και φέτος εκδήλωση για την συγκέντρωση φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 8 Νοεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου (πρώην Νομαρχία) από τις 9 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι.

Το Δημοτικό Φαρμακείο Αλληλεγγύης μαζί με τα Δημοτικά Ιατρεία αποτελούν εδώ και δύο πλέον χρόνια ένα πυλώνα στήριξης για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας. Το Δημοτικό Φαρμακείο τους παρέχει εντελώς δωρεάν τα φάρμακα που έχουν ανάγκη και που δεν μπορούν να προμηθευτούν  διαφορετικά. Η προσπάθειά μας αυτή  για να είναι επιτυχημένη και ουσιαστική στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στη δύναμη της κοινωνίας των πολιτών,  σε όλους μας δηλαδή. Η προσφορά   φαρμάκων και ιατροφαρμακευτικού υλικού που δεν τα χρειαζόμαστε  και δεν έχει λήξει η χρήση τους είναι πάρα πολύ σημαντική“, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός καλώντας κάθε συμπολίτη που έχει φάρμακα και δεν τα χρειάζεται πλέον να τα προσφέρει για τις ανάγκες του Δημοτικού Φαρμακείου και κατά συνέπεια για τις ανάγκες των ανασφάλιστων συμπολιτών μας.

Τα φάρμακα που δεν χρειάζονται θα ανακουφίσουν έναν συμπολίτη μας που τα έχει ανάγκη και δεν μπορεί να τα προμηθευτεί..


 

Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.