Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα για τη στήριξη του Φαρμακείου Αλληλεγγύης

Δεκάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν το Σάββατο, 8 Νοεμβρίου στο κάλεσμα του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών και προσέφεραν σημαντικές ποσότητες φαρμάκων για την στήριξη του Δημοτικού Φαρμακείου Αλληλεγγύης.

Στο κιόσκι που λειτουργούσε από νωρίς το πρωί στην κεντρική πλατεία έσπευδαν άνθρωποι κάθε ηλικίας, στηρίζοντας για άλλη μια φορά τις δράσεις του ΟΚΠΑΠΑ και κατά συνέπεια στηρίζοντας τους ανασφάλιστους, ή άπορους συνανθρώπους μας που καταφεύγουν στο Φαρμακείο Αλληλεγγύης για να προμηθευτούν δωρεάν τα φάρμακα που έχουν ανάγκη.

ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

Παρόντες στη δράση ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας και ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ, Φίλιππος Τσουμάνης.

«Για μας είναι πολύ σημαντικό το ότι οι δράσεις που κάνουμε στον ΟΚΠΑΠΑ στηρίζονται από όλη την κοινωνία. Γιατί η κοινωνική προστασία δεν είναι υπόθεση ούτε ενός ανθρώπου, ούτε του Δήμου, είναι υπόθεση όλων μας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Τσουμάνης, χαρακτηρίζοντας πολύ ενθαρρυντική την στήριξη των πολιτών.

Ερωτηθείς σχετικά, υποστήριξε ότι αν και οι ανάγκες του Φαρμακείου Αλληλεγγύης αυξάνονται καθημερινά, εν τούτοις «δεν έχουμε ελλείψεις γιατί μας στηρίζουν οι συμπολίτες μας».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Θ. ΜΠΕΓΚΑ

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ιωαννιτών τόνισε πως «ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου ρίζωσε βαθιά στο Δήμο και στη συνείδηση των πολιτών. Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε περίπου πριν από 3,5 χρόνια. Ένας οργανισμός που είναι δίπλα στους πολίτες σε μια δύσκολη εποχή όπου η χώρα και η κοινωνία περνάνε μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις. Οι συνεχείς δράσεις, οι συνεχείς προσπάθειες και κυρίως η συνεχής βοήθεια και συμμετοχή από τους πολίτες, έχουν δυναμώσει τόσο πολύ αυτό τον οργανισμό που είναι ένας από τους πιο κρίσιμους οργανισμούς του Δήμου μας».

Ο κ. Μπέγκας υπογράμμισε για τη δράση της συγκέντρωσης φαρμάκων πως «η ανταπόκριση των πολιτών ήταν για μια ακόμη φορά συγκινητική», ευχαριστώντας τους γι’ αυτό.

Ευχαρίστησε επίσης τους εργαζομένους του ΟΚΠΑΠΑ και τον πρόεδρο του Φίλιππο Τσουμάνη, λέγοντας πως «είναι αυτός που ξεκίνησε πριν από 3,5 χρόνια τον Οργανισμό και συνεχίζουμε ακούραστοι και με δύναμη για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στους πολίτες σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα».

ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Υπενθυμίζεται ότι από την Τρίτη 11 Νοεμβρίου ξεκινάει μία ακόμη δράση του ΟΚΠΑΠΑ, με δωρεάν μαστογραφικούς ελέγχους στην Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας, η οποία θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία μέχρι την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου.

okpapa_farmaka okpapa_farmaka2


Related News

Comments are closed

Copyrıght 2014 Pamvotis Press. All RIGHTS RESERVED.